Ratkaisujen käyttö helpommaksi valikoimamme yhdenmukaistamisella

Asiakkaanamme olet varmastikin huomannut joitain keskeisistä muutoksista, joita olemme tehneet tuotevalikoimamme yhdistämisen yhteydessä. Näiden muutosten teko jatkuu koko vuoden 2018. Teemme Citrix-tuotteiden käytöstä helpompaa samalla kun helpotamme ratkaisujemme ymmärtämistä uusilla nimillä. Tavoitteemme on yksinkertaistaa Digital Workspace-, Networking- ja Analytics -ratkaisujen käyttökokemus, jotta nämä turvalliset ja mukautettavat ratkaisut sulautuisivat mahdollisimman joustavasti yrityksesi liiketoiminnallisiin tarpeisiin. Katso lisätietoja alta.

Digitaaliset työtilat

Citrix Workspacesta tulee yksi yhdenmukaistettu, kontekstisidonnainen ja turvallinen tuote. Citrix Workspace tarjoaa käyttäjäkeskeisen kokemuksen, jossa kaikki tarvittava on yhdessä sovelluksessa, jonka käyttö ja suorituskyky on tehty helpoiksi käyttäjäkontekstin ja IT-suunniteltujen olosuhteiden perusteella.

Citrix Workspace
Yhtenäinen ratkaisu, jolla IT-osasto voi toimittaa kaikki tarvittavat sovellukset, työpöydät ja tiedot turvallisesti kaikkiin laitteisiin. Citrix Workspace -ratkaisun käyttökokemus on käyttäjäkeskeinen – kaikki tarvittava löytyy yhdestä sovelluksesta.

Citrix Virtual Apps ja Desktops
(aiemmin XenApp ja XenDesktop)
Anna työntekijöille mahdollisuus työskennellä mistä tahansa ja vähennä samalla IT-kustannuksia. Toimita turvallisesti Windows-, Linux-, verkko- ja SaaS-sovellukset sekä virtuaaliset työpöydät mihin tahansa laitteeseen mistä pilvestä tahansa.

Citrix Content Collaboration
(ShareFile-integrointi)

Tiedostojen turvallinen käyttäminen, synkronoiminen ja jakaminen.

Citrix Endpoint Management
(aiemmin XenMobile)
Laajentaa mobiilisovellusten ja -laitteiden hallinnan koskemaan päätelaitteita ja IoT-orkestrointia sekä tietoturvaa Citrix Workspace -ratkaisussa.

Citrix Workspace -sovellus
Uusi mobiili-, verkko- ja työpöytäkokemus kokoaa kaikki työntekoon tarvitsemasi sovellukset ja tiedostot yhteen paikkaan.

Citrix Hypervisor
(aiemmin XenServer)
Optimoitua palvelinten virtualisointia kuormitetuimmillekin datakeskuksille.

Citrix Secure Browser
(aiemmin XenApp Secure Browser)

Tuo Citrix Workspace -ratkaisuun toimivan ja turvallisen Internet-pohjaisten verkkosovellusten etäkäytön.

Verkottaminen

Laaja Citrix Networking -valikoima, jonka osia kutsuttiin aiemmin nimillä NetScaler ja Cedexis, laajenee edelleen ohjelmistomääritteiseen verkottamiseen. Citrix on nyt pääasiallinen nimi sovellustoimitukselle, jonka älykäs analytiikka tuo luotettavaa turvallisuutta ja näkyvyyttä.

Citrix ADC
(formerly NetScaler ADC)
Luotettavaa sovellusten toimitusta ja kuormituksen tasausta verkossa.

Citrix Application Delivery Management
(aiemmin NetScaler Management and Analytics System)
Verkon ja sovellusten kokonaisvaltainen hallinnointi, automatisointi, analysointi ja orkestrointi.

Citrix Gateway
(aiemmin NetScaler Unified Gateway ja NetScaler Access Gateway)
Turvalliset, tilanteenmukaiset käyttöoikeudet kaikkiin tehokkaaseen työskentelyyn tarvittaviin sovelluksiin ja tietoihin.

Citrix SD-WAN
(aiemmin NetScalerSD-WAN)
Tekee sivutoimipisteiden verkkojen ja WAN-verkkojen käytöstä miellyttävää pilvipalveluilla.

Citrix Secure Web Gateway
(aiemmin NetScaler Secure Web Gateway)

Vahvistaa yrityksen tietoturvakäytäntöjä ja estää haitallisen materiaalin, jotta työntekijöiden ja yrityksen tiedot pysyisivät turvassa.

Citrix Web App Firewall
(aiemmin NetScaler App Security, NetScaler App Firewall ja NetScaler Web App Security)
Tehokas verkkosovellusten palomuuri (WAF), joka suojaa verkkoa uhilta.

Analytiikka

Citrix Analytics käyttää koneoppimista tarjoamaan käytösanalytiikkaa ja ennakoivia turvallisuusoivalluksia. Citrix Analytics kerää tietoja Citrix-valikoiman eri osista luoden toteutettavissa olevia oivalluksia, joilla pääkäyttäjät voivat ennakoivasti käsitellä käyttäjien ja sovellusten tietoturvariskejä, parantaa sovellusten suorituskykyä ja tukea jatkuvia toimintoja.

Citrix Analytics
Koko Citrix-tuotevalikoimaa voidaan tarkkailla ja ohjailla ennakoivasti.

Usein esitettyjä kysymyksiä

Citrix on sitoutunut toimittamaan ensisijaisen tavan työskennellä tuotteiden ja ratkaisujen parissa. Näin se voi toimittaa kokemuksen, turvallisuuden ja valinnanmahdollisuudet, joita tarvitaan innovoimiseen, asiakkaiden sitouttamiseen ja tuottavuuteen – missä tahansa, milloin tahansa. Kokemuksen yhdenmukaistamisen avulla tarjontaa voidaan yksinkertaistaa, ja tämä edellyttää nimenmuutoksia. Nyt, kun olemme siirtyneet uusiin ratkaisuihin ja nimiin, asiakkaidemme on helpompi ymmärtää, mitä kaikkia etuja Citrix tarjoaa liike- ja teknologiakumppaneilleen.

Citrixiltä odottamasi alan johtava teknologia, tuki ja palvelut eivät muutu. Loppuvuoden aikana teemme muutoksia sivustoomme, ohjeisiimme ja käyttöliittymiimme ja tuemme yritystäsi sen tehdessä muutoksia omiin portaaleihinsa, käyttöohjeisiinsa ja käyttäjien toimintatapoihin. Kun siirtymä on suoritettu, organisaatiosi hyötyy valikoimamme integraatiosta ja yhdenmukaistamisesta ja voimme paremmin toimittaa sen liiketoiminnan tarpeisiin sopivia etuja.

Kyllä. Yhtenäistämme jatkossa kaikkien tuoteversioidemme nimet luokittelemalla ne Standard-, Advanced- ja Premium-versioihin. Jos sinulla on jotakin kysyttävää nykyisistä tuoteversioistamme, ota yhteyttä myyntiedustajaamme.