Luo uusi kuva turvallisesta digitaalisesta liiketoiminnasta digitaalisilla työtiloilla.

Muokkaamme tulevaisuuden työn yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Kehittämme digitaalista työtilateknologiaa yhdenmukaistamaan ja monipuolistamaan käyttäjäkokemusta, turvaamaan yritysten sovelluksia ja tietoja sekä yksinkertaistamaan nykypäivän yhä monimutkaisempien hybridi- ja monipilviympäristöjen määritystä, valvontaa ja hallinnointia. Näin pidämme työntekijät, organisaatiot ja esineet yhteydessä – kaikkialla, joka hetki, joka laitteella.

Citrix tarjoaa joustavuutta ja hallittavuutta työn suorittamiseen ja edistämään liiketoiminnan jatkuvaa kehittymistä.

Pilven näppäryyden hyödyntäminen ilman, että sen monimutkaisuus ja turvallisuusvaatimukset hidastavat tahtia, edellyttää joustavuutta ja valvontaa, jota digitaaliset työtilat tarjoavat. Citrix Workspace integroi erilaisia teknologioita, alustoja, laitteita ja pilviä, joten se on joustava ja helppo ottaa käyttöön. Ota uusi teknologia käyttöön nykyistä infrastruktuuriasi häiritsemättä. IT-osasto ja käyttäjät voivat luoda yhdessä kontekstitietoisen, ohjelmistolähtöisen alueen, joka suojaa ja huolehtii ennakoivasti turvallisuutta uhkaavista tekijöistä nykypäivän jaetussa, monia laitteita käsittävässä hybridi- ja monipilviympäristössä. Yhdenmukaistettu, kontekstisidonnainen ja turvallinen Citrix rakentaa tulevaisuuden työtiloja, jotta pystyt toiminnallistamaan liiketoiminnan edistämisen edellyttämän teknologian.

Citrix Cloud

Citrixin teho ja pilvipalvelun joustavuus

Citrix Cloud tarjoaa nopeimman, yksinkertaisimman ja joustavimman lähestymistavan digitaalisten työtilojen turvalliseen hallinnointiin. Vähennä kustannuksia ja monimutkaisuutta ja luo ja ota käyttöön työtiloja nopeasti pilvessä tai missä tahansa valitsemassasi infrastruktuurissa.

Lue lisää Citrix Cloud -palvelusta  

750K

CITRIX TEKNOLOGIOIHIN PERUSTUVIEN PILVIPERUSTEISTEN ALUSTOJEN LUKUMÄÄRÄ

Lähde: Citrix-myyntitoiminnot

Virtualisointi ja mobiiliteetti

Tue nerokkuutta: vapauta tiimisi työskentelemään missä tahansa

Autamme sinua toimittamaan turvallisesti Windows-, Linux-, verkko- ja SaaS-sovelluksia, sekä kokonaisia virtuaalisia työpöytiä kaikkiin laitteisiin, jotta tiimisi voisivat työskennellä miten ja missä haluavat.

Lue lisää virtualisoinnista ja mobiiliteetista

15M

AKTIIVISET VIIKOITTAISET XENAPP- JA XENDESKTOP-KÄYTTÄJÄT

Lähde: Citrix Insight Services, elokuu 2017

Ohjelmistolähtöinen verkottaminen

Ryhdy alan johtavan toimijan kumppaniksi. Rauhoita mielesi.

Toimita ohjelmistopohjaisia verkkoratkaisuja turvallisesti, luotettavasti ja nopeasti – tuhannet verkostot ympäri maailman luottavat meihin.

Tutustu ohjelmistolähtöiseen verkottamiseen

#1

IT-AMMATTILAISET OVAT VALINNEET CITRIX NETWORKINGIN PARHAAKSI SOVELLUSTOIMITUSTEN HALLINTATYÖKALUKSI JO KOLMENA PERÄKKÄISENÄ VUOTENA

Lähde: IT Brand Impulse 2015

Yhteistyö

Jaa tiedostoja yritystason turvallisuudella. Tee yhteystyötä ilman epäröintiä.

Yksinkertaista ja automatisoi työnkulut turvallisesti ja käytä, synkronoi ja jaa tiedostoja miltä tahansa laitteelta.

Opi lisää yhteistyöskentelystä

20M

CITRIXIN TIEDOSTOJEN SYNKRONOINTIA JA JAKAMISTA KÄYTTÄVIEN 60 000 YRITYKSEN TYÖNTEKIJÖIDEN MAAILMANLAAJUINEN LUKUMÄÄRÄ

Lähde: Citrix Pilvipalveluiden liiketoimintayksikkö, 2015


 

Teemme digitaalisesta muutoksesta todellisen

Muutos digitaaliseen teknologiaan aiheuttaa hässäkkää joka alalla, liikennöijistä hotelli- ja finanssialaan. Teknologia pilvipalveluista tiedon analyysointiin on mullistamassa työskentelytapojamme avaten mahdollisuuksia uusien liiketoimintamallien luomiseksi, tukien innovaatiota, edistäen tuotekehitystä ja tarjoten asiakkaille merkityssisältöisiä kokemuksia.

Yksinkertaista järjestelmäsi

Pilviperusteinen lähestymistapa yksinkertaistaa hallintoa, antaa IT-tiimeille joustavuutta uusien järjestelmien omaksumisessa ja päivitysten nopeassa skaalaamisessa ja käyttöönotossa.  

Ota kyberturvallisuus hallintaan

Lähestymistapamme turvallisuusasioissa eroaa muista. Kontekstitietoinen ja ohjelmistolähtöinen alue takaa turvallisen ja käyttäjäkohtaisen käyttöoikeus- ja käyttäytymisanalyysin, sekä mahdollistaa täydellisen näkyvyyden verkossa ja käyttäjien ekosysteemissä.

Tämän päivän johtavat yritykset luottavat meihin

Maailman tunnetuimmat brändit luottavat Citrixiin turvallisten digitaalisten työtilojen toimittajana.

Fortune Global 100

Fortune Global 500

Forbes Global 2000

Lähde: Citrix-myyntitoiminnot, 2015

Miksi Citrix on erilainen?

Yhtenäistetty

IT-osasto pystyy määrittämään, seuraamaan ja hallinnoimaan teknistä infrastruktuurikokonaisuuttasi yhdeltä läpinäkyvältä alustalta yhdenmukaistetun käyttäjäkokemuksen toimittamiseksi.

Kontekstisidonnainen

Digitaaliset työtilat käyttävät koneoppimista sopeutuakseen jokaisen työntekijän toimintamalleihin ja poikkeuksiin. Näin työt voidaan tehdä turvallisesti, missä tahansa.

Turvallinen

Ohjelmistolähtöinen alue takaa turvallisen käyttöoikeuden ja täyden näkyvyyden verkossa ja käyttäjän ekosysteemissä, jolloin uhat voidaan ennakoida.

Mitä asiantuntijat sanovat

 • Windows-sovellustoimitus

  Citrix tarjoaa ainoan testatun ratkaisun Microsoft Skypen liiketoimintaversion virtualisointiin.

 • Mobiilisovellustoimitus

  IDC MarketScape-arvioinnissa nimettiinCitrix vuoden 2017 johtajaksi yritysten liikkuvuuden hallinnassa.

 • Tiedon ja tiedostojen toimitus

  Citrix on valittu johtavaksi Content Collaboration Platform -alustoja valmistavaksi yritykseksi Magic Quadrant -raportissa.

 • Sovellusten toimivuus ja turvallisuus

  Muista Citrix, kun valitset sovelluksentoimituspalveluita.

GARTNER on Gartner, Inc.:n ja/tai sen kumppaneiden rekisteröity tavaramerkki ja palvelumerkki Yhdysvalloissa sekä maailmanlaajuisesti. Merkin käyttöön tässä on saatu lupa. Kaikki oikeudet pidätetään.

Yli 400K asiakasta toimittaa sovelluksia ja tietoa turvallisesti Citrix-tuotteiden avulla

Lähde: Citrix-myyntitoiminnot, maaliskuu 2016

Katso lisää asiakaskertomuksia

Lue, miten Citrix-ratkaisut voivat auttaa sinua määrittelemään työn uudelleen