Luo uusi kuva turvallisesta digitaalisesta liiketoiminnasta digitaalisilla työtiloilla.

Muokkaamme tulevaisuuden työn yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Kehitämme digitaalista työtilateknologiaa yhdenmukaistamaan ja monipuolistamaan käyttäjäkokemusta, turvaamaan yritysten sovelluksia ja tietoja sekä yksinkertaistamaan nykypäivän yhä monimutkaisempien hybridi- ja monipilviympäristöjen määritystä, valvontaa ja hallinnointia. Näin pidämme työntekijät, organisaatiot ja esineet yhteydessä – kaikkialla, joka hetki, joka laitteella.

Citrix tarjoaa joustavuutta ja hallittavuutta työn suorittamiseen ja edistämään liiketoiminnan jatkuvaa kehittymistä.

Pilven näppäryyden hyödyntäminen ilman, että sen monimutkaisuus ja turvallisuusvaatimukset hidastavat tahtia, edellyttää joustavuutta ja valvontaa, jota digitaaliset työtilat tarjoavat. Citrix Workspace integroi erilaisia teknologioita, alustoja, laitteita ja pilviä, joten se on joustava ja helppo ottaa käyttöön. Ota uusi teknologia käyttöön nykyistä infrastruktuuriasi häiritsemättä. IT-osasto ja käyttäjät voivat luoda yhdessä kontekstitietoisen, ohjelmistolähtöisen alueen, joka suojaa ja huolehtii ennakoivasti turvallisuutta uhkaavista tekijöistä nykypäivän jaetussa, monia laitteita käsittävässä hybridi- ja monipilviympäristössä. Yhdenmukaistettu, kontekstisidonnainen ja turvallinen Citrix rakentaa tulevaisuuden työtiloja, jotta pystyt toiminnallistamaan liiketoiminnan edistämisen edellyttämän teknologian.

Citrix Cloud -pilvipalvelut

Citrixin teho ja pilvipalvelun joustavuus

Citrix Cloud -pilvipalvelut ovat nopein, yksinkertaisin ja joustavin lähestymistapa digitaalisten työtilojen turvalliseen hallinnointiin. Vähennä kustannuksia ja monimutkaisuutta ja luo ja ota käyttöön työtiloja nopeasti pilvessä tai missä tahansa valitsemassasi infrastruktuurissa.

Lisätietoja Citrix Cloud -pilvipalveluista 

750K

CITRIX TEKNOLOGIOIHIN PERUSTUVIEN PILVIPERUSTEISTEN ALUSTOJEN LUKUMÄÄRÄ

Lähde: Citrix-myyntitoiminnot

Digitaaliset työtilat

Käyttötilanteen kannalta oikeanlainen käyttökokemus kaikissa olosuhteissa

Eri teknologiat, alustat, laitteet ja pilvipalvelut yhtenä turvallisena, IT-hallinnointia yksinkertaistavana ratkaisuna, jossa kukin voi käyttää mukautetusti ja turvallisesti juuri tarvitsemaan järjestelmiä ja työkaluja.

Lue lisää digitaalisesta työtilasta

15M

AKTIIVISTEN VIIKOITTAISTEN XENAPP- JA XENDESKTOP-KÄYTTÄJIEN LUKUMÄÄRÄ

Lähde: Citrix Insight Services, elokuu 2017

Ohjelmistolähtöinen Citrix Networking

Ryhdy alan johtavan toimijan kumppaniksi. Rauhoita mielesi.

Toimita ohjelmistopohjaisia verkkoratkaisuja turvallisesti, luotettavasti ja nopeasti – tuhannet verkostot ympäri maailman luottavat meihin.

Tutustu ohjelmistolähtöiseen verkottamiseen

#1

IT-AMMATTILAISET OVAT VALINNEET CITRIX NETWORKINGIN PARHAAKSI SOVELLUSTOIMITUSTEN HALLINTATYÖKALUKSI JO KOLMENA PERÄKKÄISENÄ VUOTENA

Lähde: IT Brand Impulse 2015


 

Teemme digitaalisesta muutoksesta todellisen

Muutos digitaaliseen teknologiaan aiheuttaa hässäkkää joka alalla, liikennöijistä hotelli- ja finanssialaan. Teknologia pilvipalveluista tiedon analyysointiin on mullistamassa työskentelytapojamme avaten mahdollisuuksia uusien liiketoimintamallien luomiseksi, tukien innovaatiota, edistäen tuotekehitystä ja tarjoten asiakkaille merkityssisältöisiä kokemuksia.

Yksinkertaista järjestelmäsi

Pilviperusteinen lähestymistapa yksinkertaistaa hallintoa, ja antaa IT-tiimeille joustavuuden omaksua nopeasti uusia järjestelmiä sekä toimittaa skaalaukset ja tarvittavat päivitykset viiveittä.  

Ota kyberturvallisuus hallintaan

Lähestymistapamme turvallisuusasioissa eroaa muista. Kontekstitietoinen ja ohjelmistolähtöinen alue takaa turvallisen ja käyttäjäkohtaisen käyttöoikeus- ja käyttäytymisanalyysin, sekä mahdollistaa täydellisen näkyvyyden verkossa ja käyttäjien ekosysteemissä.

Tämän päivän johtavat yritykset luottavat meihin

Maailman tunnetuimmat brändit luottavat Citrixiin turvallisten digitaalisten työtilojen toimittajana.

Fortune Global 100

Fortune Global 500

Forbes Global 2000

Lähde: Citrix-myyntitoiminnot, 2015

Miksi Citrix on erilainen?

Yhtenäistetty

IT-osasto pystyy määrittämään, seuraamaan ja hallinnoimaan teknistä infrastruktuurikokonaisuuttasi yhdeltä läpinäkyvältä alustalta yhdenmukaistetun käyttäjäkokemuksen toimittamiseksi.

Kontekstisidonnainen

Digitaaliset työtilat käyttävät koneoppimista sopeutuakseen jokaisen työntekijän toimintamalleihin ja poikkeuksiin. Näin työt voidaan tehdä turvallisesti, missä tahansa.

Turvallinen

Ohjelmistolähtöinen alue takaa turvallisen käyttöoikeuden ja täyden näkyvyyden verkossa ja käyttäjän ekosysteemissä, jolloin uhat voidaan ennakoida.

Mitä asiantuntijat sanovat

Citrix sai tunnustusta markkinajohtajana Forresterin yhtenäistetyn päätelaitteiden hallinnan Wave-raportissa 2019.

Citrix tarjoaa ainoan testatun ratkaisun Microsoft Skypen liiketoimintaversion virtualisointiin.

Citrix on nimetty johtavaksi yhteistyöalustojen toimittajaksi Gartner 2018 Magic Quadrant -raportissa.

Yli 400K asiakasta toimittaa sovelluksia ja tietoa turvallisesti Citrix-tuotteiden avulla

Lähde: Citrix-myyntitoiminnot, maaliskuu 2016

Katso lisää asiakaskertomuksia

Lue, miten Citrix-ratkaisut voivat auttaa sinua määrittelemään työn uudelleen