Sovelluksen virtualisointi ja VDI Icon

Digitaaliset työtilat

Näin tulevaisuus toimii

Työ ei ole enää jokin paikka; se on kasvavassa määrin dynaamista toimintaa, jonka ihmiset odottavat olevan yhtä mukautettavissa kuin mitä he itse ovat. Citrix tarjoaa digitaalisia, vapauden ja tietoturvan yhdistäviä työtiloja. Riippumatta siitä, tehdäänkö työ paikan päällä, tien päällä tai pilvipalvelussa, Citrix antaa varmuutta ilman riskejä

DIGITAALISET TYÖTILAT

Citrix Workspace

Mitä digitaalinen työtila tarkoittaa?

Digitaalinen työtila on joustava ja integroitu tapa toimittaa ja hallinnoida käyttäjien tarvitsemia sovelluksia, työpöytiä, tietoja ja laitteita. Yhdenmukaistettu, kontekstisidonnainen ja turvallinen digitaalinen työtila Citrixiltä antaa välineet tähän kaikkeen ja mahdollisuuden toteuttaa hybridi- ja monipilviympäristöjen täydet edut samalla, kun hallintoa yksinkertaistetaan ja tietoturvahaasteita ratkaistaan. Täysin suojatun digitaalisen työtilan täytyy olla:

Yhtenäistetty

Tietotekniikkaosasto pystyy määrittämään, valvomaan ja hallinnoimaan koko teknistä IT-ympäristöä yhdeltä läpinäkyvältä alustalta ja toimittamaan keskitetyn käyttökokemuksen.

Kontekstisidonnainen

Digitaaliset työtilat käyttävät koneoppimista sopeutuakseen jokaisen työntekijän toimintamalleihin ja poikkeuksiin. Näin työntekijät voivat tehdä työnsä turvallisesti ja tuottavasti missä tahansa.

Turvallinen

Ihmiskeskeinen lähestymistapa turvallisuuteen asettaa käyttäjän turvallisuuskehyksen keskipisteeseen. Se yhdistää tietoja käyttäjän toiminnasta, jotta voidaan tarjota kontekstuaalinen pääsy käyttäjälle, turvallisuusvalvontaa ja ennakoivaa analytiikkaa – näin voidaan saavuttaa täysi näkyvyys.

Työpaikkasi voi tulla mukana, taskussasi. Vaikka lähdet toimistosta ja suljet istunnon, voit jatkaa työskentelyä junassa – kohdistin on paikassa, johon jätit sen. Tämä on tulevaisuutta. Näin sen tulee toimia.
Markus Marksteiner
Group CTO
Baloise Group

Miten Citrix auttaa

Jatkuvasti kasvavan SaaS-, verkko- ja mobiilisovellusmäärän käyttö pilvipalveluissa (pilvipalveluiden määrästä riippumatta) on hankalaa ja lisää tietoturvariskejä. Citrix Workspace -ratkaisun ansiosta tietotekniikkaosasto voi ennakoivasti hallinnoida tietoturvauhkia tämän päivän levittäytyneissä ja hybrideissä, monipilvisissä ja monilaitteisissa käyttöympäristöissä. Vain Citrix voi täysin koota yhteen kaikki sovellukset ja tiedot – sekä toimitiloissa että pilvessä – toimittaakseen oikeanlaisen kokemuksen oikealle käyttäjälle juuri oikeaan aikaan.

Näe Citrix Workspace toiminnassa.

Tunnettavuus yritysmaailmassa

  • Citrix Virtual Apps vähentää työpöytien tukikustannuksia 1,7 miljoonalla dollarilla.

  • Citrix on nimetty markkinajohtajaksi IDC MarketScape -raportissa ”Maailmanlaajuinen arviointi yritysten mobiliteetin hallinnointiohjelmistojen toimittajista 2018”

  • Citrix on nimetty johtavaksi sisältöyhteistyöalustojen toimittajaksi 2018 Gartner Magic Quadrant -raportissa.

  • Muista Citrix, kun valitset sovelluksentoimitus-
    palveluita

Valikoidut kumppanuutemme