Työntekijöiden käyttökokemuksen mullistaminen älykkäällä työtilaratkaisulla

Tuottavuuden parantaminen töiden järjestämisellä, ohjaamisella ja automatisoinnilla

Henkilöstöltä voi kulua paljon aikaa ja kärsivällisyyttä, jos työskentelyä haittaa tiedon ja tehtävien haku eri järjestelmistä. Nykypäivänä työntekijät tarvitsevat älykkään digitaalisen työtilan, joka tuo järjestystä kaaokseen näyttämällä kaikki järjestelmät yhdessä ja samassa paikassa. Älykäs työtila havaitsee ne muutokset, joilla on merkitystä, ja yksinkertaistaa monimutkaiset prosessit omiksi työnkuluikseen. Tärkeät tiedot ja tehtävät voidaan siirtää mihin tahansa. Älykkäässä työtilaratkaisussa käyttökokemus on erinomainen, eivätkä yrityksen tärkeät tiedot poistu missään vaiheessa IT-osaston hallinnasta.

Älykäs Citrix Workspace -ratkaisu – tutustumiskierros ja esittely

Lataa Citrix-mobiiliteettipaketti

Älä anna mobiilin liiketoiminnan vaatimusten monimutkaistaa IT-hallintoa.

Tutustu

Citrix Workspace on keskitetty työskentelyn aloittamispaikka, ja sen käyttöliittymä on samanlainen eri laitteissa. Sen kautta käyttäjät voivat käyttää kaikkia työtilassaan olevia kohteita SaaS-natiivisovelluksista web-, mobiili- ja virtuaalisovelluksiin sekä työpöydistä hajautettuihin tiedostovarastoihin. Yhtenäisestä sovelluskaupasta kaikki sovellustyypit voidaan ottaa automaattisesti käyttöön niin monissa laitteissa kuin on tarpeen.

Citrix-teknologian avulla käyttöympäristö pysyy hallinnassa myös muilla tavoin. Turvallinen integroitu käyttäjätietojen ja käyttöoikeuksien valvontatoiminto tunnistaa käyttäjät, ja kertakirjautuminen tekee käytöstä mukavampaa. Samalla IT-osasto saa tiedot sovellusten käynnistämisestä. Citrix-verkkoteknologia varmistaa, että sovellukset toimivat juuri niin tehokkaasti kuin käyttäjät tarvitsevatkin, olivat he sitten missä tahansa ja olivat sovellukset asennettu mihin tahansa.

Citrix Workspace -ratkaisussa on mikrosovelluksia, jotka auttavat käyttäjiä työskentelemään fiksummin ja pääsemään nopeammin tuloksiin. Niihin kootaan tietoja ja tehtäviä eri järjestelmistä, ja ne automatisoivat työnkulkuja. Tarpeettomia kirjautumisia, klikkauksia ja pyyhkäisyjä ei ole, jotta rutiinitehtävät voitaisiin hoitaa nopeammin. Tiedot näytetään mukautetuissa ja priorisoiduissa ilmoituksissa sekä ennakoivissa älykkäissä tiedotuksissa.

Mikrosovellussivujen luontityökalulla voidaan luoda mukautettuja työnkulkuja muutamassa minuutissa. Yksilölliset tehtäväluettelot ja yhdellä klikkauksella avautuvat tehtävät helpottavat työskentelyä. Jos yrityksesi valitsee mieluummin valmiin ratkaisun, Citrix Workspace tarjoaa myös suosittujen SaaS-toimittajien kehittämiä mikrosovelluksia.

Citrix Workspace -ratkaisussa eri IT-siiloja voidaan hallita keskitetysti yhdestä konsolista. Tältä yhdeltä läpinäkyvältä alustalta voidaan hallita työtilapalveluita, vähentää päällekkäisiä töitä ja tehostaa IT-toimintoja. Sillä voidaan myös ennakoida sisäisiä uhkia. Citrix Workspace ja Citrix Analytics yhdessä analysoivat käyttäjien toimintaa. Käyttäjien riskitasot arvioidaan ja pisteytetään, jolloin riskit on helpompi havaita ja ennakoida. Koska ratkaisussa yhdistyvät suorituskyvyn analysointi ja ongelmien syiden selvittäminen, resurssit on helpompi optimoida käyttökokemuksen parantamiseksi.  

Citrix-tuote

Citrix Workspace

  • tarjoaa henkilöstölle yhden toiminnallisen näkymän kaikkiin käyttämiinsä järjestelmiin
  • jakaa monimutkaiset SaaS-sovellukset tehokkaisiin yhden käyttötarkoituksen työnkulkuihin
  • automatisoi työskentelyn siirtämällä tärkeät tiedot ja tehtävät automaattisesti mihin tahansa laitteeseen, sisäverkkoon tai pikaviestisovellukseen.

Näe Citrix Workspace toiminnassa

Osallistu live-esittelyyn.