Yrityksen liikkuvuuden hallinta -kuvake

Yrityksen mobiiliteetin hallinta

Lisää tuottavuutta ja turvallisuutta mobiililaitteiden hallinnan (MDM), mobiilisovellusten hallinnan (MAM), mobiilisisällön hallinnan (MCM), turvallisten verkkoyhdyskäytävien ja yritystason mobiilisovellusten avulla – kaikki yhtenä kokonaisratkaisuna.

Citrix on sijoitettu mobiiliteetin hallintajärjestelmien toimittajien johtavaan Leaders Quadrant -joukkoon vuoden 2016 Gartner Magic Quadrant -arvioinnissa.

Lue koko raportti

Lue, miten Citrixin EMM-ratkaisut voivat muuttaa liiketoimintaasi

Citrix on sitoutunut tarjoamaan hyvän asiakaskokemuksen, mikä näkyy sen turvallisten tuottavuussovellusten valikoimassa, jotka ovat integroitu keskenään helpottamaan useita sovelluksia hyödyntäviä työtehtäviä.

Tunnettavuus yritysmaailmassa

Citrix on sijoitettu yritysmobiiliteetin hallintajärjestelmien toimittajien johtavaan Leaders Quadrant -joukkoon vuoden 2016 Gartner Magic Quadrant -arvioinnissa.

2016 Gartner Magic Quadrant, yrityksille suunnatut mobiiliteetin hallintajärjestelmät

Frost & Sullivan on antanut Citrix:lle Vision Innovation Leader -tunnustuksen tulevaisuuden työpaikkojen mahdollistamisesta sen EMM-ratkaisun avulla.

Citrix XenMobile sai Frost & Sullivanin Visionary Innovation Leader -tunnustuksen

GARTNER on Gartner, Inc.:n ja/tai sen kumppaneiden rekisteröity tavaramerkki ja palvelumerkki Yhdysvalloissa sekä maailmanlaajuisesti. Merkin käyttöön tässä on saatu lupa. Kaikki oikeudet pidätetään.

Citrix:n avulla saavutamme visiomme liiketoiminnasta, joka hyödyntää liikkuvaa työvoimaa.
Gerdien Hey
Loppukäyttäjäratkaisujen päällikkö
Standard Bank

Strategiset kumppanimme

Seuraava vaihe