Mahdollista omien laitteiden käyttäminen (BYOD) turvallisuudesta tinkimättä

Anna työntekijöiden käyttää omia laitteitaan työpaikalla turvallisesti

Työntekijät tuovat omia laitteitaan töihin, mikä tuo IT-osastoille uudenlaisia sovellusten ja mobiililaitteiden hallintaan liittyviä haasteita. Omien laitteiden käyttö tekee käyttäjistä riippumattomampia laitteiden suhteen, mutta saattaa altistaa yrityksen tiedot tietoturvauhille.

Tutustu

Kun omien laitteiden käyttöön liittyvät vaatimukset kasvavat, IT-osaston on pystyttävä hallitsemaan sovelluksia ja laitteita turvallisesti. Citrix XenMobilen avulla IT-osasto voi hallinnoida mobiilisovelluksia ja -laitteita kaikilla alustoilla yhden ainoan konsolin kautta. Yhden konsolin kautta tapahtuvan hallinnan ansiosta IT-osasto voi asettaa käytäntöjä, jotka täyttävät turvallisuus- ja vaatimustenmukaisuusvaatimukset samalla, kun työntekijät voivat käyttää vapaasti omia laitteitaan.

Citrix XenMobile on mobiilisovellusten hallintaratkaisu (MAM), joka poistaa työntekijöiden huolet yksityisyyden menettämisestä. IT-järjestelmänvalvojat voivat yksittäisiin laitteisiin kajoamatta asettaa sovelluskohtaisia käytäntöjä, kuten yksi sisäänkirjautuminen tai etätyhjennys tai sovellusten sisäiset työnkulut. Mobiilisovellusten hallintaratkaisut etusijalle asettavan lähestymistavan ansiosta työ ja henkilökohtainen elämä voivat yhdistyä työntekijän omassa mobiililaitteessa yrityksen tietoturvasta tinkimättä.

Anna työntekijöiden käyttää työskentelyyn tarvittavia työkaluja omissa laitteissaan. XenMobilen turvalliset tuottavuussovellukset on optimoitu yrityskäyttöön, ja niissä on samat yritysominaisuudet kuin työpöytäsovelluksissakin. Turvallisten tuottavuussovellusten ja työnkulkujen integroinnin avulla työntekijät voivat työskennellä tehokkaasti omilla laitteillaan. IT-järjestelmänvalvojat hallinnoivat eri alustoilla toimivia sovelluksia keskitetysti ja minimoivat samalla työntekijöiden omien laitteiden hallinnan monimutkaisuuden ja maksimoivat mobiilituottavuuden.

Citrix-tuotteet

XenMobile

  • Uudista liiketoimintaa keskittämällä eri alustoilla käytettävien sovellusten ja tietojen hallinta.
  • Poista laitteiden rekisteröintitarve asettamalla mobiilisovellusten hallintaratkaisut etusijalle.
  • Käytä sovelluskohtaisia suojauskäytäntöjä, jolloin työntekijät voivat käyttää henkilökohtaisia tietojaan ja yritysdataa omissa laitteissaan.

Seuraava vaihe