Suojaa ja hallinnoi Office 365:ä mobiililaitteissa

Käytä suosittuja Office-sovelluksia ilman riskiä yritystietojen menettämisestä

Microsoft Office 365 mahdollistaa Wordin, Excelin, Exchangen, PowerPointin ja muiden liiketoiminnalle tärkeiden Microsoft-sovellusten saumattoman käytön missä tahansa ja miltä tahansa laitteelta. O365:n käyttöön otto on vasta alkua – Microsoft-sovellusten lisäksi useimmat yritysorganisaatiot käyttävät myös natiivisovelluksia, räätälöityjä sovelluksia, verkkoa ja SaaS-sovelluksia ja jopa virtualisoituja sovelluksia, jotka toimivat turvallisesti datakeskuksesta käsin. IT-osaston on päästävä käsiksi kaikkiin tuettuihin alustoihin ja niiden sisältämiin sovelluksiin ja tietoon.

Tutustu

Citrix XenMobile antaa IT-osastolle mahdollisuuden suojata yrityssovelluksia sekä eristää ne käyttäjän mobiililaitteiden henkilökohtaisista sovelluksista. Poista valikoivasti yrityssovellukset ja -tieto mobiililaitteilta vaikuttamatta käyttäjän henkilökohtaisiin asetuksiin.

Jaa julkisia Office-sovelluksia XenMobile-kauppaa käyttämällä. XenMobile-kauppa sisältää kaikki sovellukset, jotka yritys haluaa asettaa käyttäjiensä saataville. Koska Office-sovellukset ovat hallinnoituja sovelluksia, järjestelmänvalvoja pystyy julkaisemaan ja peruuttamaan käyttäjien etuoikeuksia.

Citrix XenMobile mahdollistaa saumattoman avaa sovelluksessa -toiminnon, joten käyttäjät voivat vaihtaa tietoja ja asiakirjoja natiivien Office-sovellusten kanssa. XenMobile Secure Mail -sovelluksella lähetetyn liitetiedoston voi avata useissa Microsoft Office 365 -sovelluksissa.

Voit ottaa käyttöön sekä paikallaan olevan että liikkuvan tiedon suojauksen käyttämällä sovelluskohtaista VPN-verkkoa yhdessä Citrix NetScaler ADC:n kanssa.  Samaa NetScaler -sovelluksen toimituksen hallinnoijaa, jota käytetään Citrix Secure Mail ja muissa XenMobile -sovelluksissa, voidaan käyttää myös O365:ssä.

Citrix-tuotteet

XenMobile

  • Toimita turvallisesti Office 365 -sovelluksia ja muita mobiilisovelluksia valtuutettuihin ja säännönmukaisiin mobiililaitteisiin.
  • Vahvista laitteen salauskäytäntöjä jotka suojaavat laitteessa säilytettävää tietoa.
  • Salli pilven ja yrityksen oman datakeskuksen välillä siirrettävän tiedon mikro-VPN- ja sovelluskohtainen VPN-suojaus.

Katso

XenMobilen ja Microsoft EMS/Intunen integrointi

Lue, miten XenMobile parantaa O365-ohjelmistosi käytön turvallisuutta ja tuottavuutta.

Lue

O365:n suojaaminen ja hallinnointi XenMobilen avulla

Katso, miksi yrityskäyttäjät suosivat Office 365:ä.

Tutustu

XenMobile EMS:lle

Lue, miten XenMobile ja EMS auttavat sinua Office 365:n ja työympäristösi hallinnassa.

Seuraava vaihe