Paranna tuottavuutta ja turvallisuutta ottamalla käyttöön Microsoft EMS/Intune

Ota Office 365 -sovellukset käyttöön ja hallinnoi niitä optimoiduilla turvallisuusominaisuuksilla.

Organisaatiot käyttävät Microsoft Enterprise Mobility + Security/Intune (MS EMS/Intune) -ratkaisua hallinnoidakseen Office 365 (O365) -sovelluksiaan. Citrix XenMobile on ainoa, joka tarjoaa järjestelmänvalvojille heidän tarvitsemansa kapasiteetin paremman turvallisuuden toimittamiseksi ja loppukäyttäjän tuottavuuden lisäämiseksi.

XenMobilen ja Microsoft EMS/Intunen integrointi

Tutustu

Lisää Microsoft Enterprise Mobility + Security/Intunen turvallisuutta. Aseta mobiililaitteiden hallinnoinnin (MDM) ja mobiilisovellusten hallinnoinnin (MAM) käytännöt siten, että ne laukaisevat automaattisesti tarvittavat kontekstitietoiset ja toimintaan kohdistuvat toimenpiteet.

XenMobile MicroVPN -tunneli antaa käyttäjille turvallisen pääsyn toimitilojen resursseihin palomuurin takaa Intune- ja EMS-aktivoiduilla sovelluksilla, mukaan lukien O365 ja muuntyyppiset liiketoimintasovellukset. Ylimääräisiä sisäänkirjautumisia ei tarvita. Tämä tuottavuutta lisäävä mobiili kokemus on loppukäyttäjien kannalta kätevä.

Selätä pilviperusteisiin sähköpostin välityspalvelimiin liittyvät haasteet. Citrix Secure Mail Intunelle noudattaa Intunen sovellusten suojauskäytäntöjä, myös silloin, kun Microsoft Exchange -palvelin on toimitiloissa. IT-osasto voi estää yksittäiset laitteet tai käyttöjärjestelmät, räätälöidä ActiveSync-käytännöt laitteiden, käyttäjien tai käyttäjäryhmien perusteella, asettaa karanteenin laitetasolle tai seurata yksittäisiä yhteyksiä tai laitteita. Käytä Secure Mailia sähköpostiin pääsyyn mobiililaitteissa suoraan Exchange-palvelimesta, jolloin tietoja ja valtuustietoja ei tallennu välimuistiin. Hyödy sen sijaan kaksinkertaisesta salauksesta ja käytä yli 60 MAM-käytäntöä.

Integroi Citrix Secure Mail ja muita XenMobile-sovelluksia Microsoft Office -sovelluksiin tuottavuuden ja intuitiivisen työnkulun lisäämiseksi samalla, kun ylläpidät asiakirjojen salauksen. Secure Mail toimii yhdessä Intune-sovellusten suojauksen kanssa saumattomasti Office 365 -sovelluksilla, jolloin loppukäyttäjät voivat nauttia paremmasta tuottavuudesta, kuten natiivista integroinnista ja yrityksen tiedoista yhdellä kirjautumisella Intune-hallinnoiduille sovelluksille.

Monikontittaminen poistaa kahden erillisen MAM-ratkaisun tarpeen Office 365- ja XenMobile-sovellusten hallinnoimiseksi. Hallinnoi, ota käyttöön ja määritä Office 365 -sovellukset Citrix Cloud -konsolilla, jolloin sinun ei tarvitse siirtyä Intune- tai Azure-portaaliin. Näin käytössäsi on yksi yhdistetty alusta, jolla voi tarkastelun lisäksi myös hallinnoida kaikkia sovelluksia Citrix-työtilassa.

Citrix-tuotteet

XenMobile

  • Hallinnoi, ota käyttöön ja määritä Office 365 -sovellukset yhdellä ainoalla konsolilla Citrix Cloud -palvelussa.
  • Paranna MAM-käytäntöjä toimitiloissa käytettävälle Microsoft Exchange -sähköpostille, joka seuraa, suodattaa tai estää yksittäisten yhteyksien tai laitteiden pääsyn sähköpostiin.
  • Kontita työnkulku MS EMS/Intune -käyttöisten sovellusten ja XenMobile-sovellusten välillä.

Seuraava vaihe