Tiedostojen synkronointi ja jakaminen -kuvake

Tiedostojen synkronointi ja jakaminen

Joustava, käyttäjien mobiiliteetti- ja yhteistyötarpeet täyttävä, skaalattavaan tietoturvaan perustuva tiedostojen synkronointi ja jakaminen, joka sopii niin pienille kuin suurillekin yrityksille.

Skaalattava tiedostojen synkronointi ja jakaminen

Citrix Content Collaboration

Lue, miten Citrixin tiedostojen synkronointi- ja jakamisratkaisut voivat muuttaa liiketoimintaasi

 • Mobiili tuottavuus

  Käytä, synkronoi ja jaa tiedostoja missä tahansa, miltä tahansa laitteelta yhteistyön helpottamiseksi ja tuottavuuden tehostamiseksi.

 • Tietoturva ja vaatimustenmukaisuus

  Määritä miten arkaluonteinen data säilötään, saadaan käyttöön ja jaetaan hyödyntäen tietoturvaominaisuuksia ja käytäntöjä jotka vastaavat yrityksen vaatimuksia.

 • Joustavat tallennusvaihtoehdot

  Valitse tietojesi tallennuspaikka – yrityksen tilat, pilvipalvelu tai hybridiratkaisu – vastataksesi oman organisaatiosi ainutlaatuisiin tarpeisiin.

 • Yritystason skaalautuvuus

  Hallitse tiedon määrän kasvua helposti yritystason skaalautuvuuden avulla ja varmista samalla joustavuus, turvallisuus ja suorituskyky.

Luotan tähän tuotteeseen. Luotan siihen, että tietoni ovat turvassa. On hienoa, että ShareFile on käytettävissä kaikilta alustoilta.
Vivian Hamon
Toimitusjohtaja
Hamon's Compliant Consultants

Tunnettavuus yritysmaailmassa

Citrix on valittu johtavaksi yhteistyöalustojen toimittajaksi 2018 Content Collaboration Platforms Magic Quadrant -raportissa.

Forrester on nimennyt Citrix Content Collaboration -ratkaisun johtavaksi EFSS-pilvipalveluratkaisuksi.

Forrester on nimennyt Citrix Content Collaboration -ratkaisun johtavaksi hybridiksi pilvipalvelunhallintaratkaisuksi.

GARTNER on Gartner, Inc.:n ja/tai sen kumppaneiden rekisteröity tavaramerkki ja palvelumerkki Yhdysvalloissa sekä maailmanlaajuisesti. Merkin käyttöön tässä on saatu lupa. Kaikki oikeudet pidätetään.

Strategiset kumppanimme