Automatisoi asiakirjojen työnkulku

Asiakirjojen turvallinen jakaminen on ensiarvoisen tärkeää yrityksen mobiiliteetin kannalta, mutta tarve jakaa ja muokata asiakirjoja sekä valmistella niitä yhteistyönä on vasta alkua. Nykyaikaiset yritykset etsivät asiakirjojen työnkulkuihin soveltuvaa ratkaisua, joka vastaa muihinkin kuin mobiiliteettiin liittyviin tarpeisiin. Yritykset tarvitsevat yhteistyöalustoja, joissa kuka tahansa voi turvallisesti vaihtaa, seurata, muokata ja allekirjoittaa sähköisiä asiakirjoja. Näin asiakirjoille luodaan turvallisia, yrityksen tarpeisiin sopivia työnkulkuja, joissa hyväksyntäketjujen kaltaiset rutiinitehtävät on automatisoitu.

Tutustu

Citrix ShareFile avulla IT-osasto voi tarjota henkilöstölle yhteistyön tekemiseen tarvittavat käyttöoikeudet mihin tahansa laitteisiin – työskentelypaikasta riippumatta ja organisaation turvallisuus-, hallinta- ja vaatimustenmukaisuusvaatimuksista tinkimättä.  

ShareFile avulla yritykset pääsevät eroon edestakaisin lähetettävistä sähköpostiviesteistä ja käsinkirjoitetuista versioista, jotka johtuvat tavallisesti siitä, että asiakirjat kiertävät eri henkilöillä kommentoitavina ja hyväksyttävinä. Yrityksen rutiiniprosesseihin – kuten asiakirjojen lähettämiseen allekirjoitettavaksi tai seuraavien vaiheiden aikatauluttamiseen – mukautetut työnkulut voidaan nyt automatisoida.

Citrix ShareFile avulla yrityksen tärkeimpiä tiedostoja voidaan käyttää reaaliaikaisesti ja turvallisesti myös mobiililaitteista. Näin henkilöstö voi tehdä yhteistyötä turvallisesti ja välittömästi, mikä lisää tuottavuutta ja eri paikoissa toimivien tiimien reagointinopeutta niin tien päällä, verkossa kuin ilman verkkoyhteyttäkin. Käyttäjät voivat tarkastella, käyttää, muokata ja hyväksyä asiakirjoja kaikilla laitteilla ja mistä tahansa.

Citrix-tuotteet

ShareFile

  • Vaihda asiakirjoja turvallisesti yrityksen sisäisten ja ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Tee muistiinpanoja ja kommentteja asiakirjoihin ja seuraa tiedostoversioita.
  • Vähennä virheitä automatisoimalla toistuvat prosessit ja nopeuttamalla asiakirjojen hyväksyntä, parantaen samalla yleistä tehokkuutta.
  • Paranna joustavuutta ja tue tuttuja työskentelytapoja Microsoft Outlook- ja Office Online -integroinnin avulla.

Katso

ShareFile-työnkulut

Lisää tehokkuutta automatisoimalla liiketoimintaan ja asiakirjoihin liittyviä työnkulkuja.

Lue

ShareFile Workflows nykyaikaiselle työvoimalle

Lue yleiskatsaus white paper -raportista.

Tutustu

Turvalliset lomakkeet helpottavat räätälöityä työnkulkua ja mobiilisovellusten luomista

Paranna työntekijöiden tuottavuutta, yhteistyötä ja liikkuvuutta turvallisessa ympäristössä.

Seuraava vaihe