Luo yhteys tietoihin pilvessä, yrityksen tiloissa tai molemmissa

Liikkuvuus on muuttanut ihmisten tapaa tehdä työtä – ja se muuttaa myös sitä, kuinka yritykset käsittelevät tietojen tallennusta. Yrityksen liikkuvuus on käytettävyyden varassa. Työntekijöiden tulee päästä käyttämään omia tiedostojaan kaikilta laitteilta ja koska tahansa. IT-järjestelmänvalvojat edellyttävät mukautettavia tallennusvaihtoehtoja – yrityksen toimitiloissa, pilvessä tai hybridimallissa – joilla saavutetaan liiketoiminnan tarpeet täyttävä joustavuus.

ShareFile StorageZone -liittimet

Opi miten

Citrix ShareFile tarjoaa mukautettavia ratkaisuja kaikille yrityksille – yritykset voivat säilyttää tietoa pilvessä, tallentaa sitä olemassa olevaan verkkoon tai käyttää hybridimallia. ShareFile mahdollistaa myös olemassa olevien verkko-osuuksien käyttämisen ilman tiedon siirtämistä. SharePoint-, OneDrive for Business- ja ECM Systems -palveluissa ja muissa tiedostokirjastoissa olevat tiedot ovat käytettävissä helposti ja välittömästi. Citrix StorageZone -liittimien avulla yritykset voivat yhdistää tiedostonsa riippumatta siitä, mihin ne on tallennettu. 

Citrix tarjoaa pilviratkaisun yrityksille, jotka tarvitsevat suurempaa joustavuutta ja nopeaa asennusta. Citrix ShareFilen avulla työntekijät voivat helposti jakaa, synkronoida ja tallentaa tietoa turvallisen pilvipohjaisen tallennuksen kautta. Se on kustannustehokas ratkaisu, joka kasvaa tarpeen mukaan.

Jotta tiedot olisivat varmasti turvassa, ne sijoitetaan maailmanlaajuisten sijaintien joukosta valittuun Citrixin hallinnoimaan kohteeseen. Koska tietoa säilytetään usealla palvelimella, tiedostot ovat käytettävissä aina tarpeen vaatiessa, jopa ennakoimattomien keskeytysten tai katastrofien aikana.

Yritykset voivat haluta säilyttää itse omia tietojaan useista eri syistä. Tätä tarkoitusta varten yritys voi luoda niin kutsutun ShareFile StorageZone -vyöhykkeen omaan datakeskukseensa. StorageZone on Citrix ShareFile -ominaisuus, joka tarjoaa käyttäjilleen etäkäyttömahdollisuuden. Se on myös mahdollista liittää toisiin sovelluksiin StorageZone -liittimien avulla. Tietojen säilyttäminen yrityksen toimitiloissa on ihanteellista tiukan tietoja koskevan vaatimustenmukaisuuden kannalta, sillä se rajoittaa käyttöoikeutta ja pitää tiedot turvassa tiedostojen salauksen avulla.

Maailmanlaajuiset organisaatiot tarvitsevat maailmanlaajuisesti skaalautuvaa joustavuutta. Hybriditallennusratkaisu on turvallisin tallennusratkaisu. Kun tiedot on sijoitettu yrityksen omaan datakeskukseen, tiedostot vastaavat vaatimustenmukaisuuden ja korkean turvallisuustason vaatimuksiin. Käyttäjällä on silloin myös vapaus valita, mitä tiedostoja hän jakaa Citrix-pilvipalvelun kautta.

Hybridimalli sopii parhaiten kansainvälisille yrityksille, jotka haluavat säästää tallennus- ja ylläpitokustannuksissa pilvipalvelua käyttämällä, mutta säilyttää samalla toimitiloissa sijaitsevat datakeskukset noudattaakseen paikallisia vaatimustenmukaisuuskäytäntöjä. Se on kustannustehokas ja mukautettavin ratkaisu yrityksellesi.

Citrix-tuotteet

ShareFile

  • Yritystason valmis ratkaisu, joka tarjoaa lisäturvallisuutta muihin henkilökohtaisten tiedostojen jakopalveluihin verrattuna, mutta on riittävän joustava vastaamaan liikkuvan liiketoiminnan tarpeisiin.
  • Käytä olemassa olevia verkko-osuuksia ilman tarvetta siirtää tietoja tekemällä SharePointin kaltaisten kolmannen osapuolen asiakirjakirjastoista helposti ja nopeasti käytettäviä.

Katso

ShareFile StorageZones -demo

StorageZones auttaa valitsemaan, minne tallennat tietosi.

Tutustu

ShareFile StorageZonesin asiakastapaustutkimus

Katso, kuinka vakuutusyhtiö säilyttää tietojensa omistajuuden, hallinnan ja hallittavuuden.

Seuraava vaihe