Citrix ja Microsoft toimivat yhteistyössä auttaakseen yrityksiä digitaalisen muutoksen haltuunotossa

Microsoft ja Citrix ovat tehneet yhteistyötä yli 25 vuotta varmistaakseen, että niiden tuotteet ovat omassa luokassaan. Yhteistyökumppanuus on vaikuttanut kiistämättömästi Microsoftiin ja Citrixiin; yrityksillä on 230 000 yhteistä asiakasta ja kymmeniä miljoonia käyttäjiä, jotka luottavat yhdistettyyn ratkaisuun päivittäin.

Vahva kumppanuus takaa organisaatioille:

  • luokkansa parhaan turvallisuuden, skaalautuvuuden, hallinnan ja suorituskyvyn yritysohjelmistoissa sekä verkkopalveluissa
  • sitoutumisen alan standardeihin, organisaatioiden vaatimustenmukaisuuteen ja uusiin pilvitietojenkäsittelyn trendeihin
  • syvällisen integraation Microsoftin palvelin- ja työpöytäkäyttöjärjestelmien sekä hallintatyökalujen kanssa
  • yhteisen vision joustavasta, saumattomasta ja tehokkaasta tietojenkäsittelystä tämän päivän työntekijöitä varten.

Citrix Microsoft Future Decoded -tapahtumassa

Vähennä IT-kustannuksia ja lisää tehokkuutta Microsoft Azuren turvallisten pilviratkaisujen avulla

Citrix ja Microsoft vastaavat yhdessä yrityksesi työvoiman kasvun asettamiin vaatimuksiin hyödyntämällä nykyistä Citrix Virtual Apps and Desktops -ratkaisuanne sovellusten ja työpöytien toimittamiseksi Azure-ympäristöön. Azure Virtual WAN -ratkaisulle tarkoitettu CitrixSD-WAN nopeuttaa siirtymistä Azureen. Yrityksesi voi laajentaa Azure-infrastruktuuriaan tuomalla siihen tiedostojen synkronointi- ja jakamistoiminnot Citrix Content Collaboration -ratkaisun avulla. Azureen voidaan myös lisätä Citrix ADC pilvipohjaisen verkkoratkaisun tehostamiseksi. Voit myös valita ohjelmisto palveluna (SaaS) -mallin Citrix Cloud on Azuren kautta. Saas sisältää kaiken tarvitsemasi ja on yksinkertaisin ja nopein tapa ottaa käyttöön ja hallinnoida Citrix-teknologiaa.

Endpoint Zone: Citrix ja Microsoft 365

Nopeuta Windows 10 -siirtymää

Citrix Virtual Apps and Desktops sisältää kaikki Citrix Virtual Apps -ratkaisun ominaisuudet, ja sen avulla IT-organisaatiot voivat tuoda tärkeimmät yrityssovellukset välittömästi kaikkien Windows 10 -laitteiden käyttäjien saataville. Citrix Virtual Apps and Desktops ja AppDNA voivat vähentää sovellus- ja järjestelmäpäivityksiin sekä uusiin järjestelmiin siirtymiseen liittyviä kuluja ja monimutkaisuutta jopa 90 prosenttia.

Asianajotoimisto yksinkertaisti Windows 10 -siirtymän Citrixin avulla

Mahdollista turvallinen mobiilituottavuus pilvessä Office 365:n avulla

Citrixin ja Microsoftin kumppanuus antaa yrityksille mahdollisuuden toteuttaa Office 365:n tarjoamia yhteistyö- ja viestintämahdollisuuksia. Asiakkaat voivat hyödyntää käyttökokemukseltaan optimoitua Skype for Business -ratkaisua huipputurvallisessa Citrix Virtual Apps and Desktops -virtuaalityöpöytäympäristössä (VDI). Lisäksi asiakkaat voivat käyttää Citrix Virtual Apps -ratkaisun kautta Office 365:n täyttä versiota lisäosineen ja makroineen. Näin he voivat hyödyntää kaikki O365-tilaustensa edut.

Citrix Content Collaboration tuo lisäarvoa Office 365:lle, sillä sen avulla käyttäjät voivat laatia asiakirjoja yhdessä, jakaa tiedostoja turvallisesti Outlook-lisäosan kautta ja käyttää OneDrive- ja SharePoint-palveluihin tallennettuja tietoja liikkeellä ollessaan.

Ota digitaaliset työtilasi haltuun ja laajenna yrityksen mobiiliteettia

Miten tuottavuutta tehostetaan ja henkilöstön liikkuvuus integroidaan saumattomasti yrityksen liiketoimintaan? Citrix ja Microsoft tarjoavat yhdessä kaikilla ominaisuuksilla varustetun Citrix-työtilaratkaisun, jossa Citrix Endpoint Management-, Citrix Virtual Apps and Desktops-, Citrix Content Collaboration-, Citrix ADC- ja Microsoft EMS -ratkaisujen teknologiat yhdessä laajennettujen mobiiliominaisuuksien kanssa parantavat käyttökokemusta ja tehostavat tuottavuutta.  Digitaalinen työtila mahdollistaa yksilöllisen ja nykyaikaisen kokemuksen pilvi- ja toimitilaresursseillesi; yksi kokemus kaikkiin sovellustarpeisiisi – virtuaalisiin, natiiveihin, verkkoon, SaaS-toimintoihin ja pilveen.

XenApp ja XenDesktop 7.15 LTSR on virallisesti sertifioitu Windows Server 2016:lle, mikä helpottaa ja nopeuttaa kaikkien Windows Server 2016 -sovellusten ja palvelimen isännöimien pöytätietokoneiden toimittamista kaikille käyttäjille maailmanlaajuisesti.  Sertifioimalla XenAppin ja XenDesktop 7.15 LTSR:n Windows Server 2016:lle saat pitkäaikaisen huoltoversiomme ennustettavan ylläpitoaikataulun yhdessä Windows Server 2016:n turvallisuus- ja suorituskykyhyötyjen kanssa.