Citrix ja Microsoft toimivat yhteistyössä auttaakseen yrityksiä digitaalisen muutoksen haltuunotossa

Microsoft ja Citrix ovat tehneet yhteistyötä yli 25 vuotta varmistaakseen, että niiden tuotteet ovat omassa luokassaan. Yhteistyökumppanuus on vaikuttanut kiistämättömästi Microsoftiin ja Citrixiin; yrityksillä on 230 000 yhteistä asiakasta ja kymmeniä miljoonia käyttäjiä, jotka luottavat yhdistettyyn ratkaisuun päivittäin.

Vahva kumppanuus takaa organisaatioille:

  • luokkansa parhaan turvallisuuden, skaalautuvuuden, hallinnan ja suorituskyvyn yritysohjelmistoissa sekä verkkopalveluissa
  • sitoutumisen alan standardeihin, organisaatioiden vaatimustenmukaisuuteen ja uusiin pilvitietojenkäsittelyn trendeihin
  • syvällisen integraation Microsoftin palvelin- ja työpöytäkäyttöjärjestelmien sekä hallintatyökalujen kanssa
  • yhteisen vision joustavasta, saumattomasta ja tehokkaasta tietojenkäsittelystä tämän päivän työntekijöitä varten.

Citrix Synergy 2017: Microsoftin toimitusjohtaja Satya Nadella kertoo Citrixin ja Microsoftin kumppanuudesta

Nopeuta turvallista matkaa pilveen

Lue kuinka Citrixin ja Microsoftin yhteistyö pilvessä pitää liiketoimintasi tahdin käsissäsi.

Näytä on demand -tapahtuma

Vähennä IT-kustannuksia ja lisää tehokkuutta Microsoft Azuren turvallisten pilviratkaisujen avulla

Citrixin ja Microsoftin yhteistyön ansiosta voit vastata kasvavan työvoiman tarpeisiin käyttämällä olemassa olevaa XenDesktop-sivustoa jakaaksesi sovelluksia ja työpöytiä Azuressa. Laajenna Azuren infrastruktuuria käsittämään tiedostojen synkronointi ja jakaminen ShareFilen kautta, sekä lisää NetScaler kasvattamaan pilviperusteisen verkon käyttöönoton tehokkuutta. Voit myös valita ohjelmisto palveluna (SaaS) -mallin Citrix Cloud on Azuren kautta. Saas sisältää kaiken tarvitsemasi ja on yksinkertaisin ja nopein tapa ottaa käyttöön ja hallinnoida Citrix-teknologiaa.

Citrixin ja Microsoftin kumppanuus: tekee pilvestä yksinkertaisemman ja liiketoiminnasta nopeampaa

Nopeuta Windows 10 -siirtymää

XenAppin täyden tehon omaavan XenDesktopin tavulla IT-organisaatiot voivat tarjota käyttäjille välittömän pääsyn tärkeimpiin liiketoimintasovelluksiin Windows 10 -laitteilla. AppDNA:lla varustettu XenDesktop voi vähentää sovelluspäivitys-, siirtymis- ja päivityskuluja ja näiden toimintojen monimutkaisuutta jopa 90 prosenttia.

Asianajotoimisto yksinkertaisti Windows 10 -siirtymän Citrixin avulla

Mahdollista turvallinen mobiilituottavuus pilvessä Office 365:n avulla

Citrixin ja Microsoftin kumppanuus antaa yrityksille mahdollisuuden toteuttaa Office 365:n tarjoamia yhteistyö- ja viestintämahdollisuuksia. Asiakkaat voivat hyödyntää optimoitua Skype for Business -kokemusta, joka toimitetaan erittäin turvallisena Citrix XenApp- ja XenDesktop-virtuaalityöpöytien infrastruktuuriympäristönä (VDI). XenAppilla asiakkaat pystyvät hyödyntämään Office 365:n täyttä versiota, mukaan lukien Office-lisäosat ja -makrot, mikä mahdollistaa O365-asiakkuuden tehokkaamman käyttöasteen.

ShareFile antaa lisäarvoa Office 365:lle, sillä sen avulla käyttäjät voivat laatia asiakirjoja yhteistyönä, jakaa tiedostoja turvallisesti Outlook-lisäosan kanssa ja mobilisoida olemassa olevia tiedon säilytyspaikkoja, kuten OneDrive ja SharePoint.

Ota digitaaliset työtilasi haltuun ja laajenna yrityksen mobiiliteettia

Kuinka integroit mobiiliteetin saumattomasti osaksi liiketoimintaasi ja tehostat tuottavuutta? Citrixin ja Microsoftin kumppanuus tarjoaa täyden Citrix-työtilaratkaisun, jossa yhdistyvät Citrixin XenMobile-, XenApp-, XenDesktop-, ShareFile-, NetScaler- ja Microsoft EMS -teknologiat tuottavan yksittäisen käyttäjäkokemuksen tarjoamiseksi yhdessä laajennettujen mobiiliominaisuuksien kanssa.  Digitaalinen työtila mahdollistaa yksilöllisen ja nykyaikaisen kokemuksen pilvi- ja toimitilaresursseillesi; yksi kokemus kaikkiin sovellustarpeisiisi – virtuaalisiin, natiiveihin, verkkoon, SaaS-toimintoihin ja pilveen.

XenApp ja XenDesktop 7.15 LTSR on virallisesti sertifioitu Windows Server 2016:lle, mikä helpottaa ja nopeuttaa kaikkien Windows Server 2016 -sovellusten ja palvelimen isännöimien pöytätietokoneiden toimittamista kaikille käyttäjille maailmanlaajuisesti.  Sertifioimalla XenApp ja XenDesktop 7.15 LTSR Windows Server 2016:lle saat pitkäaikaisen huoltoversiomme ennustettavan ylläpitoaikataulun yhdessä Windows Server 2016:n turvallisuus- ja suorituskykyhyötyjen kanssa.