Suojaa digitaalinen liiketoimintasi. Turvaa sovellukset ja tieto.

Oletko valmis yleiseen tietosuoja-asetukseen?

Lue EU:n uusista tietosuojasäännöistä

Nykyisten kasvavien vituaaliuhkien ratkaiseminen valmistautuen tulevaisuuden vaatimuksiin

Citrix turvallisuusratkaisut auttavat asiakkaita proaktiivisesti suojaamaan tietojaan ja hallitsemaan riskejä, sekä toteuttamaan komplianssin saavuttamisen. Asiakkaat luottavat meihin liiketoimintansa tietoturvan turvaamisessa integroidun, kattavan ja suojatun digitaalisen työympäristön ja digitaalisen rajan avulla, joka

  • yhdistää ja rikastuttaa loppukäyttäjäkokemusta,
  • turvaa kaikentyyppisiä yrityssovelluksia ja tietoja sekä
  • yksinkertaistaa tietohallintoa yhä monimuotoisemmissa hybridi- ja usean pilven käyttöympäristöissä.

Citrix turvallisuusratkaisut suuntautuvat selvittämään asiakkaita kohtaavia haasteita

Turvallinen käyttö

Tarjoa työntekijöille ja kolmansille osapuolille turvallinen ja tilanteenmukainen yrityssovellusten ja tietojen käyttö

Mobiiliturvallisuus

Mobiililaitteiden hallinta ja mobiilisovellusten turvallisuus tuottavuudesta tinkimättä

Tieto- ja IP-suojaus

Turvaa arkaluontoiset tiedot varkaudelta ja katoamiselta sekä IP loukkauksilta ja väärinkäytöltä

Vaatimustenmukaisuus ja hallinta

Ratkaise riskien torjunta ja maailmanlaajuisten vaatimustenmukaisuus-
standardien ja toimialan säännösten noudattaminen

Liiketoiminnan jatkuvuus

Ratkaise toiminnan jatkuvuus ja järjestelmän saatavuus liiketoiminnan häiriöiden ja virtuaalihyökkäysten aikana

Tee päätös yrityksesi tietoturvastrategiasta

Ainutlaatuinen turvallisuusratkaisumme luo ohjelmistomääritteisen rajatun alueen, joka soveltaa turvallista sovellusten käyttöä, tiedon tilanteenmukaista hallintaa ja näkyvyys- ja käyttäytymisanalyyseja eri laitteilla, verkoissa ja pilvissä. Klikkaa tästä ja lue lisää.

Salli ja rajoita sovellusten ja tietojen käyttöä tilanteenmukaisesti dynaamisten parametrien, kuten käyttäjän loppupisteen, sijainnin ja käytettävän tiedon, perusteella. Hallitse sovellusten, tietojen ja verkon käyttöä, tunnistusta ja valtuutuksia.

Suojaa verkkoasi ja toimita sovelluksia ja tietoa salatusti samalla, kun varmistat 100 %:n toimivuuden ja suorituskyvyn. Saavuta turvallisuus, vaatimustenmukaisuus ja riskien vähentäminen turvallisen etäkäytön, verkon segmentoinnin ja verkon saatavuuden avulla.

Ota ohjat käsiisi sovellustasolla. Keskitä sovellukset datakeskukseen tai pilveen ja tarjoa turvallinen käyttömahdollisuus kaikilta laitteilta. Näin autat suojaamaan arkaluontoista liiketoimintatietoa ja puolustautumaan nollapäivä- ja palvelunestohyökkäyksiltä.

Suojaa yrityksen tiedot datakeskukseen tai pilveen loppupistelaitteen sijaan. Siiloihin tallentaminen, tietojen salaus ja turvallinen tiedostojen jakaminen voivat vähentää vuotojen ja hyökkäysten riskiä myös mobiililaitteilla samalla, kun ne varmistavat säännönmukaisuuden noudattamisen.

Edistyneet valvontatyökalut tarjoavat täyden näkyvyyden yrityksesi IT-infrastruktuuriin. Havaitse uhkat, väärät määritykset ja suorituskyvyn ongelmat, jotta voit vastata niihin nopeasti ja välttää keskeytykset toiminnassa. Noudata säädöksiä ja vähennä turvallisuus- ja säännönmukaisuustarkastusten laajuutta.

74 %
IT-alan ammattilaisista sanoo, että tietoturvakehystä tarvitaan turvallisen aseman parantamiseen ja riskien vähentämiseen

Lähde: Ponemon-tutkimus

Citrix Workspace tarjoaa sinulle integroidun ja joustavan kehyksen, jota tarvitset sovellusten, tietojen ja verkon suojaamiseen – ja liiketoimintasi turvaamiseen.

Citrix-ratkaisut vastaavat tärkeitä säännönmukaisuusstandardeja

Katso, miten Citrix ratkaisee turvallisuushaasteesi