Suojaa digitaalinen liiketoimintasi. Turvaa sovellukset ja tieto.

Webinaari
15. maaliskuuta

Kyberturvallisuuden parhaat käytännöt: Tule tutustumaan Citrixin ainutlaatuiseen lähestymiskantaan

Rekisteröidy nyt

Pysy kehittyvien tietoturvauhkien edellä

Tämän päivän lisääntyvässä määrin digitaalisessa ympäristössä paineet hallita ja suojata laitteita, loppupisteitä ja verkkoja koettelevat olemassa olevien infrastruktuurien rajoja. Perinteiset perimetreihin perustuvat lähestymistavat ja yksittäiset ratkaisut eivät pysy nousevien hyökkäysten tahdissa.

Keskittymällä turvaamaan tärkeimmät liiketoimintaomaisuutesi – sovelluksesi ja tietosi – voit sekä yksinkertaistaa että vahvistaa turvallisuutta tuottavuudesta tinkimättä.

Tee päätös yrityksesi tietoturvastrategiasta  

Kokonaisvaltainen lähestymistapamme tietoturvaan antaa IT-osastoille tehokkaan keskitetyn kontrollin liiketoimintasovellusten ja -tiedon hallintaan, käyttöön ja isännöintiin. Citrix-ratkaisut tarjoavat 5 tärkeää yritysturvallisuusominaisuutta, jotka kattavat yrityksesi tietoturvatarpeet.

Tee päätös yrityksesi tietoturvastrategiasta

Kokonaisvaltainen lähestymistapamme tietoturvaan antaa IT-osastoille tehokkaan keskitetyn kontrollin liiketoimintasovellusten ja -tiedon hallintaan, käyttöön ja isännöintiin. Citrix-ratkaisut tarjoavat 5 tärkeää yritysturvallisuusominaisuutta, jotka antavat täyden kattavuuden koskien sitä, mikä on kaikkein tärkeintä.

Henkilöllisyys ja käyttöoikeus

Nosta yrityksesi turvallisuustaso käyttäjänimien ja salasanojen tuolle puolen hallinnoimalla sovellusten ja tiedon käyttöä, varmennusta ja valtuutusta sekä työntekijöiden ja kolmansien osapuolten verkostoa.

Lue lisää henkilöllisyydestä ja käyttöoikeudesta

Verkkoturvallisuus

Suojaa verkkoasi ja toimita sovelluksia ja tietoa salatusti samalla, kun varmistat 100 %:n toimivuuden ja suorituskyvyn. Saavuta turvallisuus, säännönmukaisuus ja riskien vähentäminen turvallisen etäkäytön, verkon segmentoinnin ja käyttöoikeuden valvonnan avulla.

Lue lisää verkkoturvallisuudesta

Sovellusten turvallisuus

Ota ohjat käsiisi sovellustasolla. Keskitä sovellukset datakeskukseen tai pilveen ja tarjoa turvallinen käyttömahdollisuus kaikilta laitteilta. Näin autat suojaamaan arkaluontoista liiketoimintatietoa ja puolustautumaan nollapäivä- ja palvelunestohyökkäyksiltä.

Lue lisää sovellusten turvallisuudesta

Tietoturva

Suojaa yrityksen tiedot datakeskukseen tai pilveen loppupistelaitteen sijaan. Siiloihin tallentaminen, tietojen salaus ja turvallinen tiedostojen jakaminen voivat vähentää vuotojen ja hyökkäysten riskiä myös mobiililaitteilla samalla, kun ne varmistavat säännönmukaisuuden noudattamisen.

Lue lisää tietoturvasta

Valvonta ja vaste

Edistyneet valvontatyökalut tarjoavat täyden näkyvyyden yrityksesi IT-infrastruktuuriin. Havaitse uhkat, väärät määritykset ja suorituskyvyn ongelmat, jotta voit vastata niihin nopeasti ja välttää keskeytykset toiminnassa. Noudata säädöksiä ja vähennä turvallisuus- ja säännönmukaisuustarkastusten laajuutta.

Lue lisää valvonnasta ja vasteesta

Tutustu tärkeisiin Citrix-tietoturvaratkaisujen käyttäjätarinoihin

Anna työntekijöille ja kolmansille osapuolille turvallinen pääsy arkaluontoisiin liiketoimintatietoihin riippumatta siitä, ovatko he pää- tai sivukonttorissa tai ulkomaan toimipisteessä – myös yrityskauppojen ja -yhdistymisten aikana.

Voit vähentää turvallisuusriskejä huomattavasti antamalla pääsyn ainoastaan työtekijöiden tarvitsemaan tietoon. Hallinnoimalla etuoikeuksia sekä seuraamalla ja valvomalla käyttäjätoimintoja voit reagoida välittömästi epätavalliseen käytökseen.  

Anna työntekijöille mahdollisuus työskennellä turvallisesti ja tuottavasti fyysisten työpöytien ja perinteisten työaikojen ulkopuolella. 

Tarjoa työntekijöille ja kolmansille osapuolille heidän tarvitsemansa yrityssovellusten ja -tiedon turvallinen käyttöoikeus riippumatta siitä, ovatko he toimistossa, kotona tai tien päällä. Anna ihmisille lisäksi mahdollisuus käyttää yrityksen laitetta tai henkilökohtaista mobiililaitettaan valintansa mukaan.

Suojaa arkaluontoista tietoa ja tekijänoikeuksia, kuten liiketoimintasuunnitelmia, patentteja, taloustietoja, malleja ja asiakastietoja, katoamiselta ja varkauksilta varmistamalla sovellusten ja tiedon käyttöoikeus laajalle levinneissä organisaatioissa.

Hallinnoimalla sovelluksia ja tietoa keskitetysti, IT-osasto voi sallia valvotun käyttöoikeuden vain sellaisille ihmisille, jotka tarvitsevat niitä omassa työssään.

Yksinkertaista säännönmukaisuuden noudattamista luomalla vakaat valvonta-, raportointi- ja tarkastusprosessit.

Seuraa käyttäjien toimintoja sovelluksissa, tiedossa ja verkossa. Kun tiedät, kuka käyttää mitä ja milloin, voit todistaa noudattavasi tiukkoja turvallisuuskäytäntöjä ja voit helposti mukautua uusiin säädöksiin ja standardeihin.

Varmista, että liiketoimintasi kannalta tärkeät sovellukset ja tiedot ovat aina turvallisesti saatavilla suunniteltujen ja odottamattomien liiketoiminnan keskeytysten aikana, jotta työntekijät pysyisivät tuotteliaina.

Liiketoiminnan jatkuvuutta ja katastrofeista palautumista koskevan kokonaissuunnitelman tulisi kattaa sekä datakeskus- ja pilviympäristöt sekä työvoiman palautuminen. Sen tulee sisältää teknologiat ja parhaat käytännöt hyökkäysten ehkäisemiseksi ja saumattoman toiminnan ja tehokkaan tapauskäsittelyn varmistamiseksi.  

74 %
IT-alan ammattilaisista sanoo, että tietoturvakehystä tarvitaan turvallisen aseman parantamiseen ja riskien vähentämiseen

Lähde: Ponemon-tutkimus

Citrix Workspace Suite tarjoaa sinulle integroidun ja joustavan kehyksen, jota tarvitset sovellusten, tietojen ja verkon – ja liiketoimintasi – suojaamiseen.

Citrix-tietoturva uutisissa

ITProPortal

Meneekö kyberturvallisuuteen tuhlattu biljoona dollaria hukkaan liiallisen monimutkaisuuden takia?

CSO Online

Päälle puettavien laitteiden kautta tapahtuvat tietorikkomukset sijoittavat tähtäimen suoraan 2017 esineiden internetiin

DARKReading

Miksi riippuvaisuus pilvipalvelutoimittajista voi osoittautua vaaralliseksi

Mitä asiantuntijat ovat sanoneet Citrixin turvallisuudesta

EFSS-tiedostojen jakojärjestelmän tunnustettu markkinajohtaja

Alhaisimmat kokonaiskustannukset (TCO) / suojattu kbps

Citrix-ratkaisut vastaavat tärkeitä säännönmukaisuusstandardeja