Liiketoiminnan jatkuvuus ja sovellusturvallisuus

Citrix-turvallisuus: Liiketoiminnan saumattoman jatkuvuuden varmistaminen

Huomioi toiminnan ja sovellusten jatkuvuus ja pääsy järjestelmiin häiriöiden ja kyberhyökkäysten aikana

Häiriöt eivät ole vältettävissä, mutta niiden ei tarvitse hidastaa liiketoimintaasi. Hyvin tehty suunnitelma liiketoiminnan jatkumiseen, sisältäen IT-palvelun jatkuvuuden ja henkilöstön toimintaedellytysten turvaamisen, varmistaa, että yrityksen toiminnasta huolehtivat ihmiset voivat pitää liiketoimintasi tuottavana. Se suojelee myös taloudellisilta tappioilta, maineen vahingoittumiselta, tuottavuuden menetykseltä ja asiakas- ja kumppanuussuhteiden heikentymiseltä.

Vaikka yrityksesi kaltaiset organisaatiot käyttäisivät yhdessä miljardeja haitta- ja kiristysohjelmistojen sekä virtuaalihyökkäysten estämiseen, uhkien monimuotoisuus, määrä ja kehittyneisyys vain laajenevat. Perinteiset menetelmät liiketoiminnan tietojen turvaamiseen ovat osoittautuneet riittämättömiksi ratkaisemaan nykyistä, monimuotoista uhkien kenttää. Organisaatiosi tarvitsee vahvan turvallisuuden hallinnan ja kaiken kattavan, ohjelmistomääritteisen turvavyöhykkeen.

Tallennettu webinaari

Tekninen toimintaohje digitaalisen liiketoiminnan jatkuvuudelle

Opi, miten voit vähentää riskejä varmistamalla saumaton toiminnan jatkuvuus ja järjestelmän saatavuus.

Rekisteröidy nyt

Tutustu johtavien yritysten jatkuvuussuunnitteluun

Kiristys- ja haittaohjelmistot

Kiristysohjelmistot ovat nykyään yksi suurimmista IT-alan kohtaamista painajaisista. Hakkerit kohdistavat hyökkäyksensä kaikentyyppisiin organisaatioihin käyttäen haittaohjelmistoja jotka salaavat oleellisen tärkeitä tietoja ja pitävät ne panttivankeinaan, kunnes maksu on suoritettu.

Organisaatiot voivat vähentää haavoittuvuuttaan kiristysohjelmistojen uhkien osalta, palauttaa salatut tiedot nopeammin ja saada työntekijät takaisin töihin julkaisemalla virtuaalisia, hiekkalaatikoituja ja vahvennettuja selaimia ja sähköpostiohjelmia Hypervisor Introspectionin (HVI) avulla. Se havaitsee kiristysohjelmien koneistot suojaten mobiililaitteita hyökkäyksiltä kontittamalla ja tarjoamalla turvallisen ja vahvan tietojen synkronoinnin ja jaon.

Katso, kuinka Citrix voi auttaa sinua taistelemaan kiristysohjelmia vastaan

Virtuaalihyökkäyksen esto

Virtuaalihyökkäykset ja tietoturvaloukkaukset yleistyvät yhä niistä mittavista toimista huolimatta, joilla turvallisuusyksiköt, tietoturvan ammattilaiset ja jopa eri maiden hallitukset puuttuvat siihen.

On olennaista suojata verkkosovellukset ja -sivustot sekä tunnetuilta että tuntemattomilta hyökkäyksiltä, mukaan lukien kaikki sovellustasot ja nollapäiväuhkat. Tosiaikainen analyysi myös auttaa pääkäyttäjiä tunnistamaan ja ratkaisemaan sovelluksen suorituskykyongelmia ja turvallisuuskysymyksiä koko infrastruktuurin laajuudelta.

Tehokas puolustus palvelunestohyökkäyksiä vastaan

Verkkosovelluksen palomuuri: Suojaa nykypäivän yrityksille

Henkilöstön jatkuvuus ja katastrofista palautuminen (BCDR)

Kun lumimyrsky tai vaikka tiesulku estää työntekijän pääsyn toimistoon, heidän pitää silti saada työnsä tehtyä. Tarjoamalla työntekijöille turvallisen pääsyn yrityksen sovelluksiin ja tietoihin miltä tahansa laitteelta ja missä tahansa paikassa IT varmistaa yrityksen jatkuvan toiminnan jopa keskeytysten aikana.

Katastrofin ei tarvitse aiheuttaa häiriöaikaa ja palvelimen häiriön tai sähkökatkoksen ei tarvitse uhata koko datakeskusta. Kehittämällä suunnitelman IT-katastrofista palautumisen varalle autat varmistamaan tietoliikenteen saatavuuden ja suorituskyvyn minkä tahansa verkkoyhteyden ja laitteen välityksellä, ei vain häiriöajalla, vaan myös kaikkina aikoina.

Opi lisää siitä, miten Citrix auttaa sinua suojaamaan liiketoimintaasi häiriöiltä

Lue lisää, miten Citrixin turvallisuusratkaisut ratkovat muitakin asiakkaiden haasteita