Verkkokuvake

Verkottaminen

Tulevaisuus on jaettu pilvipalveluihin ja verkkoihin

Sitä mukaa, kun työmäärä siirtyy lisääntyvässä määrin pilvipalveluihin ja käyttäjät edellyttävät lisääntyvässä määrin SaaS-sovelluksia, kyseisten yhteyksien ylläpidosta ja suojauksesta tulee ensiarvoisen tärkeää. Käyttäjät eri puolilla maailmaa tarvitsevat luotettavan pääsyn, olivatpa he sitten yhtiön haarakonttorissa, kotona tai missä tahansa muussa verkossa. Parantamalla verkon toimintakykyä ja tietoturvaa tietotekniikkaosasto saa tarvitsemansa näkyvyyden ja valvonnan heidän tarjotessaan loppukäyttäjille näiden vaatimaa käyttökokemusta.

Toimita ja käytä sovelluksia hybridi- ja monipilvipalveluympäristöissä huomioimalla nämä uudet tarpeet

Luotettava käyttö ja toimitus

Tarjoa käyttäjille luotettava pääsy sovelluksiin hybridi- ja monipilvipalveluympäristöissä

Sovellukset ja palvelut jakautuvat yhä useammin eri pilvipalveluihin ja tietokeskuksiin. Käyttäjät eri puolilla maailmaa tarvitsevat luotettavan pääsyn, olivat he sitten yhtiön haarakonttorissa, kotona tai missä tahansa muussa verkossa. SD-WAN ylittää perinteiset ADC-rajat ja kuorman tasapainotuksen auttaen sinua lisäämään kaikenlaisia verkkoja yhdenmukaisen käyttäjäkokemuksen saavuttamiseksi riippumatta käyttäjien sijainnista.

Luotettava turvallisuus

Suojaa verkkoyhteytesi ja infrastruktuurisi ihmiskeskeisellä, turvallisuusongelmat ratkovalla lähestymistavalla

Sovellusten siirtyessä pilvipalveluun tyypillinen verkon turvallisuusmalli ”yhdistä ensin ja todenna myöhemmin” tekee sinut haavoittuvaksi Internetistä tuleville hyökkäyksille. Tarvitset useita teknologioita voidaksesi luoda turvallisen digitaalisen alueen, joka asettaa käyttäjän turvallisuuskehyksen keskipisteeseen. Yhdyskäytävät tarjoavat kontekstuaalisen pääsyn ja turvallisuuden todentamalla käyttäjät ennen pääsyn sallimista. ADC:t, verkkosovelluspalomuurit ja turvalliset verkon yhdyskäytäväkomponentit suojaavat verkkoasi ja sovelluksiasi ulkoisilta ja sisäisiltä hyökkäyksiltä.

Näkyvyys ja katsaukset

Tarjoa täydellinen näkyvyys ja näkemys älykkäillä analyyseilla

Saattaa olla vaikeaa turvata ja hallinnoida erillisten ratkaisujen käyttöä jokaisen eri sovelluksen kohdalla ja kaikkialla hybridi- tai monipilvipalveluympäristössä. Ohjaa ja analysoi lukuisia tietovirtoja ADC:stä, SD-WANista ja muista teknologioista sovellusten, käyttäjien ja laitteiden päästä päähän ulottuvan näkyvyyden ja analyysin tarjoamiseksi koko verkosta.

Miten Citrix auttaa

Citrix-verkkoratkaisut tarjoavat täydellisen sovellusten toimintavarmuuden, joten sinä voit luottaa parhaimpaan käyttökokemukseen ja resurssien saatavuuteen milloin tahansa ja kaikilla kytketyillä laitteilla. Citrix tarjoaa verkon ja tietotekniikan näkyvyyden yrityksille, jotta nämä voivat valvoa ja optimoida toimintakykyä, ennakoida uhkia ja suojata loppukäyttäjien tiedostoja, sovelluksia ja laitteita.

Tutustu Citrix-verkkotuotteisiin

Sivutoimipisteiden verkkopalvelut ja WAN-optimointi

Citrix SD-WAN

NÄKYVYYS JA HALLINNOINTI

Citrix Application Delivery Management

Verkkoliikenteen optimointi

Citrix Intelligent Traffic Management

Citrix-verkkoratkaisut täyttävät kaikki nämä vaatimukset

  Citrix F5
Networks
HAProxy NGINX Cisco
Viptela
VeloCloud Okta
Perustasoinen palvelimen kuorman tasapainotus          
Näkyvyys pilvipalveluissa ja käyttäjä-/verkko-/sovellusanalyysit             
Sovelluksen luotettavuus: haara mihin tahansa pilvipalveluun           
Käyttäjäkeskeinen sovelluksen turvallisuus (esimerkki: SSO)           

Palkinnot ja tunnustukset

Muista Citrix, kun valitset sovelluksentoimitus-
palveluita

Lue raportti

Citrix Web App Firewall on markkinajohtaja turvallisten, tehokkaiden ja kokonaiskäyttökustannuksiltaan edullisten ratkaisujen toimittamisessa

Lue raportti

NetScalerista on tullut integroitu ja äärettömän tärkeä osa toimintaamme. Mieleen ei tule mitään, mikä ei siinä toimisi.
Aaron Hutchinson
Verkkovastaava, infrastruktuuripalvelimien tukitiimi
Washingtonin osavaltion liikennevirasto

Strategiset kumppanimme

Tutustu Citrix-verkkotuotteisiin

Sivutoimipisteiden verkkopalvelut ja WAN-optimointi

Citrix SD-WAN

NÄKYVYYS JA HALLINNOINTI

Citrix Application Delivery Management

Verkkoliikenteen optimointi

Citrix Intelligent Traffic Management