Verkon laajentaminen pilveen helpoilla ja automatisoiduilla yhdistämistyökaluilla

Pilvipalveluihin siirtyminen tarkoittaa siirtymistä datakeskusten fyysisistä resursseista virtuaalisiin, julkisissa pilvipalveluissa oleviin resursseihin. Samalla palveluihin siirretään myös yrityksen sovellukset. Pilvipalveluista on tullut eräänlainen WAN-verkon laajennus, joten IT-tiimit tarvitsevat helpon tavan yhdistää eri paikoissa sijaitsevat toimipisteet niiden pilvipalveluissa hoidettuihin työkuormiin.

Tutustu

Citrix-yhdistämispalveluilla yrityksen toimipisteet ja yksiköt voidaan helposti ja nopeasti yhdistää SaaS-, IaaS- tai PaaS-ympäristöissä – esimerkiksi Amazon Web Services (AWS) -palveluissa, Microsoft Azuressa, Google Cloud Platform (GCP) -palvelussa tai datakeskuksessa – käytettäviin sovelluksiin. Citrix SD-WAN automatisoi yhteydet ja pitää tehtävien tai liiketoiminnan kannalta tärkeiden sovellusten suorituskyvyn erinomaisena käyttöajan ja tuottavuuden maksimoimiseksi. 

Citrix SD-WAN -virtuaalilaite (VPX) on saatavilla Microsoft Azure-, AWS- ja Google Cloud -kaupoissa. Kun VPX otetaan käyttöön IaaS- tai PaaS-pilvipalvelussa ja Citrix SD-WAN -laitteet yrityksen omissa tiloissa, yrityksen verkossa voidaan hyödyntää erilaisia edistyneitä ominaisuuksia, kuten kokonaisvaltaista QoS-ratkaisua, tilaajayhteyden valvontaa, ruuhkien tunnistamista, linkin häiriönsietoa ja vikasietotilaan siirtymistä muutamassa millisekunnissa.

Kun molemmissa päissä on Citrix SD-WAN, tehokkaasti toimivat yhteydet VPC (Virtual Private Cloud)- ja VNet (Virtual Network) -resursseihin on nopea ja helppo muodostaa. Sovellukset, verkko ja pilvipalvelu suojataan erilaisilla turvaominaisuuksilla, kuten vahvalla salauksella, IPsec-yhteyksillä ja sisäänrakennetulla tilakohtaisella palomuurilla. Näin voidaan varmistaa, että käyttäjät kaikkialla maailmassa voivat käyttää pilvipalveluihin ja datakeskuksiin tallennettua dataa sekä työskennellä saumattomasti pilvi- ja virtuaalisovelluksilla.

Citrix SD-WAN for Azure Virtual WAN offers an easy and automated way to set up large-scale connectivity to Microsoft’s Azure global backbone. It automates branch-to-cloud connectivity and quickly onboards all your sites in minutes. Securely transport traffic over the internet by configuring IPsec tunnels from the Citrix SD-WAN orchestration service with a few simple clicks. Monitor the status of connections, and redirect traffic to alternate tunnels or hubs as needed. Using Microsoft’s global network backbone, you can optimize routing to ensure the best application experience.

Additionally, automated Azure deployment of SD-WAN speeds the deployment process with automated instantiation and centralized provisioning of SD-WAN virtual instances. Through a single SD-WAN console you can quickly and easily provision, authenticate, and connect Citrix SD-WAN VPX appliances in Azure to your network so you can get your branches up and running quickly and with minimal manual configuration.

Citrix SD-WAN ja Equinix Performance Hub yhdessä integroidun Equinix Cloud Exchange (ECX) -ratkaisun kanssa ovat yrityksille helppo tapa hallita verkkoratkaisua, joka on sekä skaalattava että luotettava myös hybridi- ja monipilviympäristöissä. Citrix SD-WAN luo turvallisia virtuaalisia kerroksia toisiinsa yhdistetyistä toimipisteiden linkeistä ja yhdistää ne suoraan eri puolilla maailmaa sijaitseviin Equinixin toimipaikkoihin. ECX:n avulla yritykset voivat ottaa kuormitushuippujen aikana nopeasti käyttöön ylimääräisiä pilvipalvelu- ja data-analytiikkaresursseja.

Citrix SD-WAN valitsee kullekin sovellukselle parhaan mahdollisen polun ja takaa näin käyttökokemuksen korkean laadun. Se siirtyy välittömästi vikasietotilaan, jos verkkoyhteys katkeaa tai heikkenee. ECX:n avulla organisaatiot voivat lisäksi ottaa käyttöön pilvipalveluiden vikasietotilan, jotta sovelluksia voitaisiin käyttää myös katkosten aikana. ECX-palvelussa on lyhyet viiveet, ja sen tarjoamat yhteydet esimerkiksi Microsoft Azure-, AWS- ja Google Cloud -palveluihin ovat edullisia. Lisäksi se optimoi yhteydet SaaS-sovelluksiin, kuten Microsoft Office 365 -ohjelmistoon.

Citrix-tuote

Citrix SD-WAN

  • Automatisoi pilvipalveluihin yhdistämisen ja tarjoaa erilaisia yhdistämistapoja
  • Poistaa viiveet ja verkkoruuhkat älykkäällä reaaliaikaisella pakettitason polunvalinnalla
  • Helpottaa verkkoliikenteen hallintaa ja ohjausta älykkään käytäntöpohjaisen reitittämisen avulla