Sovellusten siirtäminen hybridipilveen

Monet organisaatiot käyttävät hybridiä lähestymistapaa siirtäessään sovelluksensa pilveen. Osa sovelluksista siirretään pilveen, osa pidetään toimitiloissa ja uusimpia sovelluksia käytetään SaaS-sovelluksina tai ne kehitetään pilvessä.

Tämä saattaa vaikeuttaa sovelluksen saatavuuden, suorituskyvyn ja turvallisuuden takaamista. Citrix NetScaler tarjoaa sovellusten toimitusratkaisun, joka yksinkertaistaa sovellusten käyttöönottoa hybridissä pilvipalvelussa.

ADC:n uudistaminen: Hybridien/monipilvisovellusten toimitusten hallinnointi

Tutustu

Sovellusten pitäminen sekä pilvessä että toimitiloissa tarkoittaa sitä, että sinun täytyy käyttää lukuisia seurantatyökaluja. Käyttö- ja suorituskykytietojen rinnastaminen näissä ympäristöissä saattaa olla kallista ja hankalaa, kun yrität ratkaista käyttäjien ongelmia.

NetScalerin hallinnointi- ja analyysijärjestelmä (MAS) tarjoaa kattavan, sovelluskeskeisen näkymän sekä pilvessä että toimitiloissa oleviin sovelluksiin samanaikaisesti.

Sinun täytyy pystyä valitsemaan se pilvipalvelu, joka parhaiten täyttää tarpeesi ilman, että pilvipalvelun tarjoajan tukiresurssit ja työkaluinfrastruktuuri rajoittavat sinua.

NetScaler on ohjelmistokeskeinen alusta, jonka voit ottaa käyttöön kaikissa pilvissä ja myös toimitiloissa. Yhdistetyllä kapasiteetin jaolla voit ottaa ADC:t ja kapasiteetin käyttöön siellä, missä tarvitset niitä eniten.

Monet organisaatiot ottavat käyttöön monipilvistrategioita kustannusten hallinnointia varten sekä katkojen ja virhetoleranssin aiheuttamien ongelmien ratkaisemiseksi.

Kun palvelinyhteys katkeaa pilvessä, NetScaler ADC siirtää työmäärät vaihtoehtoiselle pilvipalvelujen tuottajalle tai toimitiloihin.

Yhteyden saaminen pilvessä oleviin sovelluksiin riippuu pilviyhteyden luotettavuudesta. Jos käyttäjä on sivuliikkeen toimitiloissa, tämä on vielä tärkeämpää.

NetScaler SD-WAN parantaa verkon pilviyhteyksien luotettavuutta sitomalla Internet-linkit vaihtoehtoisiin verkkoihin, kuten DSL, satelliitti tai LTE, joilla pystytään toimittamaan jatkuvaa käyttäjäkokemusta.

Sitä mukaa, kun SaaS-sovellusten määrä kasvaa, on yhä tarpeellisempaa vähentää verkossa käytettävien yrityksen käyttäjätunnisteiden ja salasanojen määrää.

NetScaler Unified Gateway mahdollistaa yhden kirjautumisen käyttämisen kaikissa yrityksen sovelluksissa, mukaan lukien SaaS-sovellukset.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

NetScaler ADC

  • Varmistaa sovellusten toimitus kaikkiin toimipisteisiin
  • Ohjaa käyttäjät automaattisesti ja näkymättä toissijaiseen pilveen tai tietokeskukseen vikatilanteen aikana
  • Varmistaa ydinsovellusten ja palvelujen saatavuuden
  • Antaa organisaatioille mahdollisuuden käyttää pilviresursseja varmistustietokeskuksena

NetScaler SD-WAN

  • Yhdistää useita WAN-linkkejä ja luo näin yhden ja ainoan turvallisen ja loogisen polun
  • Lisää virhetoleranssia koko verkossa ja kaikissa Internet-linkeissä sivuliikkeistä tai tietokeskuksesta pilveen

NetScaler Management and Analytics System

  • Sovelluskeskeinen näkyvyys ja analyysit missä tahansa pilvessä käyttöönotetuille sovelluksille 
  • Automatisoi sovellusten toimituspalvelut julkisissa pilvissä ja toimitiloissa 
  • Tukee sovellusten suurta saatavuutta monipilviympäristöissä

Katso

Verkkoseminaari: Hybrideissä pilviympäristöissä tapahtuvan automaattisen palveluntoimituksen tärkeimmät vaatimukset

Näet, miten voit tukea sovellusten toimitustarpeitasi pilvimaailmaan siirtyessäsi.

Lue

Hanki e-kirja – Opas oikean ADC:n valintaan digitaalisen muutoksen aikakaudella

Tutustu

Lisää ADC-resursseja

Tutustu videoihin, raportteihin ja muihin tietolähteisiin.