Rakenna tuottavampi mobiili käyttäjäverkosto

5G-verkon ja esineiden internetin aikakausi häämöttää, ja teleoperaattoreiden täytyy pystyä ottamaan helposti käyttöön tehokkaita, hyvin skaalautuvia, käyttökokemusta parantavia sekä tuloja tuottavia verkkopalveluita. Esimerkkejä tällaisista palveluista ovat TCP-optimointi, video-optimointi ja CGNAT.

Samalla palveluntarjoajat kehittävät uudentyyppistä verkkoarkkitehtuuria nimeltään NFV eli verkkotoimintojen virtualisointi, joka lupaa joustavuutta ja ketteryyttä huomattavasti pienemmillä investoinneilla ja käyttökustannuksilla, kun virtualisoitu verkko on valmis käytettäväksi.

GI-LAN-virtualisointi ja -konsolidointi

Tutustu

Uusien asiakkaiden houkutteleminen ja entisten uskollisena pysyminen edellyttää mobiiliverkko-operaattoreilta ensiluokkaisen asiakaskokemuksen toimittamista. Monissa maissa langattoman käyttökokemuksen tuloksia mitataan ja julkaistaan, mikä luo jatkuvan paineen mitata ja parantaa suorituskykyä.

Citrix optimoi tietoliikennettä ja parantaa asiakkaiden käyttökokemuksia yli 10 vuoden kokemuksella. NetScaler-ratkaisulla voidaan käyttää myös salauksella suojattua videoliikennettä. NetScaler TCP:n ja salauksella suojattujen videoiden optimoinnin ansioista videot käynnistyvät ja sivustot latautuvat nopeammin samalla, kun niiden suoritusteho paranee. Tämän myötä asiakaskokemus paranee huomattavasti, mikä lisää uskollisuutta ja vähentää valituksia. Voitte myös lanseerata asiakkaille aivan uudentyyppisiä videopalveluita ja olla varmoja siitä, että liikenteen kasvu pystyy hallinnassa ja palvelut tuottavina.

Jotta yrityksesi verkko voitaisiin virtualisoida ja orkestroida, sen tärkeimpien toimintojen on oltava käytettävissä kaupallisista laitteistoista (COTS), joiden on integroiduttava saumattomasti orkesterointiohjelmistojen kanssa.

Voit ottaa NetScaler-mobiilipalvelut käyttöön COTS-laitteistossa heti. Yksittäisen virtuaalisen instanssin suorituskyky voi olla jopa 100 Gbps, ja klusteroimalla suorituskyky nousee jopa useaan terabittiin. Carrier-luokan saatavuus ja kasvun mukaan maksamiseen perustuva lisensointi täydentävät kokonaisuutta.

Jos yrityksesi ei ole vielä valmis liiketoiminnan virtualisointiin, se voi ottaa käyttöön carrier-luokan Citrix NetScaler T1000 -laitteet ja siirtyä virtuaalisiin laitteisiin saumattomasti tulevaisuudessa. NetScaler-palvelut ovat tismalleen samat riippumatta siitä, onko ne yhdistetty tiettyyn laitteeseen vai otettu käyttöön virtuaalisina verkkotoimintoina (VNF).

NetScaler Management and Analytics System (MAS) tarjoaa hallinta-, orkesterointi- ja näkyvyyspalveluita NetScaler-mobiilipalveluille. MAS on tehokas verkkotoimintojen virtualisoinnin hallintatyökalu, ja sen orkesterointijärjestelmissä on sama käyttöliittymä riippumatta siitä, kuinka NetScaler-palvelut on otettu käyttöön. Sen avulla yrityksesi voi suojata investointinsa ja siirtyä saumattomasti verkkotoimintojen virtualisointiin.

DNS muuntaa asiakkaiden käyttämät luotettavat verkkotunnukset (FQDN) ja sovellukset IP-osoitteiksi. DNS:n tarve lisääntyy nopeasti, mutta myös siihen liittyvät turvallisuusuhat kasvavat ja kehittyvät. Kun DNS ei toimi, ei toimi verkkokaan, joten on tärkeää varmistaa, että palvelu on suojattu ja sen käytettävyys varmistettu.

NetScaler tarjoaa erilaisia DNS-toimintoja toimimalla valtuutettuna verkkotunnuspalvelimena (ADNS), tasapainottamalla kuormitusta ja tarjoamalla välimuistia. Mitä DNS:n turvallisuuteen tulee, NetScaler tukee DNSSEC-toimintoa ja suojaa useilta palvelukohtaisilta hyökkäyksiltä, kuten DDoS, DNS-myrkytys jne.

Carrier-luokan verkko-osoitteiden muuntaminen (CGNAT tai CGN) eli laaja NAT on kriittinen verkkotoiminto, joka suojaa IPv4-investoinnit ja hallinnoi siirtymistä IPv6:n käyttöön.

NetScaler tarjoaa kokonaisvaltaista CGNAT-palvelua, joka voidaan ottaa käyttöön virtuaalisena verkkotoimintona COTS-laitteistoissa tai yhdistää muihin verkkopalveluihin carrier-luokan laitteistoissa.

Suorituskyvyn optimoinnille, joustavuuden lisäämiselle ja kasvun mahdollistamiselle on huutava tarve.

TCP-optimoinnin, video-optimoinnin, DNS-palveluiden ja CGNAT:n lisäksi NetScaler tarjoaa sisällön suodattamista, DDoS-estoa, palveluiden ketjutusta ja monenlaisia sovelluksentoimituspalveluita (ADC). Nämä palvelut voidaan luonnollisesti ottaa käyttöön ja niitä voidaan hallinnoida ja järjestää johdonmukaisesti NetScaler MAS:n avulla riippumatta siitä, käytetäänkö niitä laitteiston kautta vai virtuaalisina verkkotoimintoina.  

NetScaler ja NetScaler Management & Analytics System (MAS)
matkapuhelinoperaattoreille

  • Kokonaisvaltainen palvelu / virtuaaliset verkkotoiminnot (TCP-optimointi, CGNAT, video-optimointi, liikenteenohjaus, DNS-välimuisti, kuorman tasapainotus, DDoS-esto)
  • Täysi NFV- ja SDN-valmius
  • Paras hinta–suorituskyky-suhde käytettäessä fyysisenä laitteena tai virtuaalisina verkkotoimintoina
  • Saumaton siirtymä fyysisestä hybridin kautta virtuaaliseen
  • Täysin integroitu orkestrointijärjestelmien kanssa
  • Ainutlaatuinen toiminto mukautuvaa bittinopeutta käyttävien – myös salauksella suojattujen – videoiden optimointiin

Katso

Mukautuvan bittinopeuden optimointi

Katso, kuinka Citrix in mukautuvan bittinopeuden (ABR) optimointi korjaa ongelmat mobiiliympäristössä.

Lue

Salauksella suojattujen videoiden optimointi 

Paranna asiakaskokemusta myös liikenteen ollessa salattua.

Tutustu

Lisää telealan resursseja

Tutustu ratkaisujen kuvauksiin, raportteihin jne.

Seuraavat vaiheet