Päivitä Windows 10:een

Pääset eroon Windows 10 -siirtymän haasteista ja vaikeuksista virtuaalisen työpöytäratkaisun avulla  

Työntekijät päivittävät henkilökohtaisia laitteitaan Windows 10 -käyttöjärjestelmään ennätysvauhdilla, eikä valvotun käyttöjärjestelmäpäivitysten hallinnointi ja suorittaminen ei ole enää yrityksen tietotekniikkaosaston käsissä. Yritysten täytyy kehittää strategia tuottavuuden ylläpitoon ja työntekijöiden tukemiseen riippumatta heidän valitsemistaan loppupään laitteista tai käyttöjärjestelmästä.

Katso, miten helppoa on käynnistää virtuaalinen Windows 10 -työpöytä

Ota Windows 10 haltuun Helpota käyttöjärjestelmän päivityksiä

Lataa Windows 10 -siirtymäpaketti ja lue, kuinka virtaviivaistat nykyiset käyttöjärjestelmäsiirtymät ja tulevaisuuden päivitykset.

Tutustu

Olitpa sitten valmis Windows 10 -päivitykseen jo tänään tai suunnittelet sitä tehtäväksi tulevaisuudessa, voi Citrix, yhteistyössä Microsoftin kanssa, auttaa sinua Windows 10 -siirtymässä. XenApp- ja XenDesktop-sovellusten virtualisoinnin ja VDI-ratkaisujen avulla työntekijät voivat työskennellä ketterästi millä laitteella tahansa ja säilyttää samalla aikaisemmilla, yrityksen omistamilla ja tuetuilla sovelluksilla ja työpöydillä saavutetun tuottavuuden yrityksen tukeman Windows 10 -käyttöjärjestelmään siirtymisen aikana ja sen jälkeen.

Sovellukset toimivat datakeskuksesta käsin eivätkä käyttäjän laitteella, mikä auttaa välttämään käyttöjärjestelmien yhteensopivuusongelmat. IT-osasto antaa käyttäjille heidän toivomansa joustavuuden samalla, kun tuetut sovellukset, työpöydät ja tieto pysyy turvassa datakeskuksessa.

Yksinkertaista ratkaisevasti käyttöjärjestelmän siirtymäprosessia keskittämällä uusien Windows 10 -virtuaalityöpöytien toimittaminen kaikille työntekijöille ja virtaviivaistamalla samalla jatkuvaa ylläpitoa ja tulevaisuuden päivityksiä. VDI:n avulla voit ottaa Windows 10 -laitteet haltuun nopeasti ja helposti tarjotaksesi käyttäjien vaatiman kokemuksen samalla, kun siirtymävaihe on täysin hallinnassasi.

Edistyneen sovellusten yhteensopivuuden analyysin ja ristiriitojen korjauksen ansiosta asiakkaat saavat selvän kuvan siitä, mitkä sovellukset toimivat Windows 10:n ja Edge-selaimen kanssa. He näkevät myös mitä riippuvuussuhteita kyseisillä sovelluksilla saattaa olla ja kuinka ongelmat voidaan ratkaista. AppDNA:lla varustetut XenApp ja XenDesktop voivat vähentää sovellushallinnan kuluja ja monimutkaisuutta jopa 90 prosenttia.

Citrix-tuotteet

XenApp ja XenDesktop

  • IT-oastot pystyvät järjestämään käyttäjille välittömän pääsyn tärkeimpiin liiketoimintasovelluksiin Windows 10 -laitteilla
  • Sovelluspäivitykset, siirtymät ja päivitykset yksinkertaistuvat ja näihin liittyvät kustannukset pienenevät jopa 90 prosentilla
  • Windows 10 -virtuaalityöpöydät nopeasti käyttöön keskitetyn hallinnoinnin avulla

Katso

Terveydenhuollon organisaatio otti Windows 10:n käyttöön ilman keskeytyksiä

Lue, miksi Allegro Pediatrics valitsi XenApp- ja XenDesktop-sovellukset jakaessaan Windows 10 -laitteet työntekijöilleen.

Lue

Yksinkertaista siirtymistä Windows 10:een ja siitä eteenpäin

Windows 10 on täällä, ja siitä on tulossa kaikkien aikojen nopein siirtyminen uuteen käyttöjärjestelmään. Oletko valmis?

Tutustu

Siirry Windows 10:n käyttäjäksi

Lue, miksi ja miten Windows 10 otetaan käyttöön virtuaalisena työpöytänä, mukaan lukien edut, ominaisuudet ja tehostettu käyttäjäkokemus.