Digitaalisen muutoksen taustavoima

Citrix keskittyy yhteen liikkeellepanevaan periaatteeseen: kaikkien maailman sovellusten turvallisiksi ja helppokäyttöisiksi tekemiseen. Missä tahansa. Milloin tahansa. Ja kaikilla laitteilla ja mistä tahansa verkosta.

Uskomme, että teknologian tehtävä on vapauttaa. Se vapauttaa yritykset venyttämään tuottavuuden ja innovaation rajoja. Se antaa ihmiselle mahdollisuuden työskennellä missä ja milloin tahansa. Ja se antaa IT-osastolle mielenrauhan siitä, että kriittiset järjestelmät ovat aina käytettävissä ja turvassa.

Tämän vuoksi Citrixin missio on mahdollistaa maailma, jossa ihmiset, organisaatiot ja asiat ovat turvallisesti yhteydessä toisiinsa ja turvallisesti käytettävissä. Paikka, jossa kaikki liiketoiminta on digitaalista liiketoimintaa. Maailma, jossa asiakkaillamme on valta tehdä ihmeistä totta. Voimme saavuttaa tämän luomalla maailman parhaita integroituja tekniikkapalveluita sovellusten ja tietojen turvalliseen toimittamiseen ⎯ milloin ja missä tahansa.

Strategioita visiomme saavuttamiseksi

Sitä mukaa, kun kaikenlaisesta liiketoiminnasta tulee digitaalista, organisaatiot tulevat yhä suurimmissa määrin riippuvaisiksi kyvystä luoda uusia huomiota herättäviä liiketoimintamalleja, uusia tapoja sitouttaa työntekijöitä ja asiakkaita sekä uusia tapoja työskennellä. Vanhojen järjestelmien monimutkaisuus ja rajoitukset sekä tietoturvahuolet estävät kuitenkin yrityksiä siirtymästä täysin digitaaliseen tulevaisuuteen.

Uskomme, että on olemassa parempi tapa tehdä digitaalisista yrityksistä totta. Edistääksemme digitaalista muutosta ja toteuttaaksemme näkemystämme keskitymme neljään ydinstrategiaan:

  • Tulemalla johtajaksi Työtila palveluna -ratkaisuissa (WaaS, Workspace as a Service) toimittamalla alan kattavimman ja integroiduimman alustan sovellusten, tietojen ja verkon turvalliselle toimittamiselle Citrix Cloud -palveluna.
  • Johtoasemamme ja kasvumme vahvistaminen sovellusten toimituksessa, virtualisoinnissa ja liikkuvuudessa.
  • Selkeän johtoaseman saavuttaminen suuryrityksille, keskisuurille yrityksille ja strategisten palvelujen tuottajille suunnattujen turvallisten verkkotoimitusratkaisujen alalla.
  • Tulemalla ensisijaiseksi ja käytetyimmäksi yritysten tiedostosynkronointi ja -jakoratkaisuksi (EFSS) yrityskäyttäjien parissa kaikissa segmenteissä.

Tutustu oman alasi ja liiketoimintasi ainutlaatuisiin tarpeisiin suunniteltuihin ratkaisuihin

Citrixin (NASDAQ:CTXS) pyrkimyksenä on maailma, jossa ihmisten, organisaatioden ja asioiden yhteisvaikutus on turvallinen ja rajaton ainutlaatuisten asioiden mahdollistamiseksi. Autamme asiakkaita mieltämään työn tulevaisuuden uudella tavalla tarjoamalla heille kaikkein kattavimman turvallisen digitaalisen työtilan, jossa yhdistyvät työntekijöiden tuottavuuden edellyttämät sovellukset, tiedot ja palvelut. Lisäksi yksinkertaistamme tietotekniikan kykyä sopeutua ja hallinnoida monimutkaisia pilviympäristöjä. Vuoden 2016 liikevaihto saavutti 3,42 miljardia dollaria yli 400 000:n Citrix-ratkaisuja käyttävän organisaation – joista 99 prosenttia Fortune 100- ja 98 prosenttia Fortune 500 -yrityksiä – ansiosta.