Citrix-liittoumat

Lue lisää innovatiivisia ratkaisuja yhdessä kumppaneidemme kanssa tuottavasta yhteistyöstämme

Lue, miten Citrixin ja alan johtavien organisaatioiden välinen kumppanuus tuottaa täydellisiä ratkaisuja, joissa suorituskyky ja kokemus ovat optimaalisia.

Tutustu tärkeimpiin teknologisiin kumppaneihin, jotka sisällyttävät ratkaisunsa Citrixin tuotteisiin voidakseen edesauttaa sovellusten ja tiedon toimittamista turvallisesti.

Selaa Citrix Ready Marketplace -sivustoa

Tehokas ohjelmistomääritteinen tallennusalusta Atlantis nopeuttaa Citrixin käyttöönottoa alentamalla käyttöönottokustannuksia, saamalla yksilöidyt työpöydät, tiedon ja palvelut toimimaan nopeammin ja antamalla asiakkaille mahdollisuuden ottaa käyttöön Citrix-teknologioita nopeammin.

Suorituskyvyn hallinnointiratkaisujen johtava toimittaja, joka auttaa Citrix-asiakkaita nauttimaan loistavista käyttäjäkokemuksista ja pitämään tärkeät liiketoiminnan palvelut huippusuoritustasolla täyttäen samalla tuottoprosenttiodotukset.

Flexxible IT ja Citrix, jotka ovat teollisuustasoinen päästä päähän ratkaisu virtuaalisille työtiloille, muuttavat monimutkaiset VDI-projektit avaimet käteen -ratkaisuiksi tekemällä käyttöönoton, käytön, hallinnoinnin ja ylläpidon helpommaksi, nopeammaksi ja turvallisemmaksi.

Citrix ja HP, Inc. ovat olleet edelläkävijöitä sovellus- ja työpöytämarkkinoilla yli 10 vuoden ajan ja asettaneet uudet standardit työtilojen tuottavuudelle, mobiiliteetille ja pilviratkaisuille.  

Tietotekniikan turvallisuus- ja palvelunhallintayhtiö Ivanti yhdessä Citrixin kanssa suojaa organisaatiot turvallisuusuhkilta ja toimittaa tietotekniset palvelut nopeammin. Aikaisemmin AppSensen nimellä tunnettuja teknologioita on käytetty yli 15 vuoden ajan apuna Citrix-ympäristöjen suojaamisessa, optimoinnissa ja hallinnoinnissa.

Maailmanlaajuinen kyberturvallisuusyhtiö käyttää uhkia vastaan syvää koneälyä ja turvallisuusasiantuntemusta toimittaakseen korkealaatuista, joustavaa ja tehokasta turvaa Citrixin virtuaalisille palvelin- ja työpöytäympäristöille.  

Visuaalisen tietojenkäsittelyn pioneeri, joka on keskittynyt supertietokoneisiin, mobiiliin ja pilvipalveluna tapahtuvaan tietojenkäsittelyyn, jolla nopeutetaan Citrixin Virtual Desktop Infrastructure (VDI) -kokemusta.

Flash-muistitallennuksen tarjoaja, joka yhdessä Citrixin kanssa auttaa asiakkaita saavuttamaan korkealuokkaisemman, helposti hallittavan ja kustannustehokkaan virtuaalisen työpöydän loppukäyttäjäkokemuksen.

Tunnustettu tulostuksen virtualisoinnin johtava yritys, joka auttaa tulostuksen parantamista Citrixin Virtual Desktop Infrastructure (VDI) -ympäristöissä.