Strategiset kumppanimme maailmalla

Lue lisää siitä, miten työskentelemme yhdessä kumppaneittemme kanssa innovatiivisten ratkaisujen toimittamiseksi.

Lue, miten Citrixin ja alan johtavien organisaatioiden välinen kumppanuus tuottaa täydellisiä ratkaisuja, joissa suorituskyky ja kokemus ovat optimaalisia.

Hyödynnä ja vauhdita digitaalista muutosta Citrix-järjestelmäintegraattorin tarjoaman konsultoinnin, integraation, isännöinnin ja asiantuntijapalvelujen avulla toimittaaksesi Citrix-tuotevalikoimaa hyödyntäviä innovatiivisia ratkaisuja.

Tutustu tärkeimpiin teknologisiin kumppaneihin, jotka sisällyttävät ratkaisunsa Citrixin tuotteisiin voidakseen edesauttaa sovellusten ja tiedon toimittamista turvallisesti.

Selaa Citrix Ready Marketplace -sivustoa

ControlUp valvoo Citrix Virtual Apps and Desktops -ratkaisun käyttöä reaaliajassa, jotta vianmääritys sekä käyttökokemukseen ja suorituskykyyn vaikuttavien ongelmien ratkaisu olisi helpompaa. ControlUp auttaa myös vähentämään kustannuksia, lyhentämään seisonta-aikoja ja parantamaan Citrix-ratkaisuun tehdyn sijoituksen tuottoa.

Suorituskyvyn hallinnointiratkaisujen johtava toimittaja, joka auttaa Citrix-asiakkaita nauttimaan loistavista käyttäjäkokemuksista ja pitämään tärkeät liiketoiminnan palvelut huippusuoritustasolla täyttäen samalla tuottoprosenttiodotukset.

Flexxible IT ja Citrix, jotka ovat teollisuustasoinen päästä päähän ratkaisu virtuaalisille työtiloille, muuttavat monimutkaiset VDI-projektit avaimet käteen -ratkaisuiksi tekemällä käyttöönoton, käytön, hallinnoinnin ja ylläpidon helpommaksi, nopeammaksi ja turvallisemmaksi.

Citrix ja HP, Inc. ovat olleet edelläkävijöitä sovellus- ja työpöytämarkkinoilla yli 10 vuoden ajan ja asettaneet uudet standardit työtilojen tuottavuudelle, mobiiliteetille ja pilviratkaisuille.  

Visuaalisen tietojenkäsittelyn pioneeri, joka on keskittynyt supertietokoneisiin, mobiiliin ja pilvipalveluna tapahtuvaan tietojenkäsittelyyn, jolla nopeutetaan Citrixin Virtual Desktop Infrastructure (VDI) -kokemusta.