Terveydenhuollon tietotekniikkaratkaisut

Terveydenhuollolle suunnatut Citrix-ratkaisut tekevät digitaalisiin palveluihin siirtymisestä totta, ja kun palvelut on otettu käyttöön, hoitohenkilökunta pääsee suoraan potilastietoihin sijaintipaikastaan tai käyttämistään laitteista ja verkoista riippumatta.

Keskitettyjen sähköisten potilastietojen käyttöönotto tuo potilastiedot aina saataville. Ratkaisu voi kattaa joko koko työpöydän tai vain sovellukset, ja palvelut ovat käytettävissä kaikista laitteista – myös sairaalakärryjen työasemista, edullisista asiakaspäätteistä, PC- ja Mac-tietokoneista sekä taulutietokoneista. Citrix on reaaliaikainen työkalu, joka on vähintään yhtä tehokas, ellei jopa tehokkaampi kuin paikallisesti asennetut sovellukset.

Terveydenhuollon Citrix-mobiiliratkaisut tehostavat kliinistä työskentelyä ja potilastietojen käsittelyä, sillä arkaluontoisetkin tiedot ovat hoitohenkilökunnan käytettävissä miltä tahansa mobiililaitteelta.  Sovellukset ja tiedot kulkevat aina hoitavan henkilön mukana tämän siirtyessään huoneista tai laitteilta toisiin. Potilastiedot ovat nähtävissä ilman turhia klikkauksia ja jatkuvaa sovellusten avaamista ja sulkemista.

IT-osasto voi tehdä käyttökokemuksesta täysin saumattoman riippumatta siitä, mitä laitteita käyttäjät käyttävät, mistä ja mihin aikaan. Palvelu kattaa sekä sähköiset potilastiedot että yritys- ja muut sovellukset. IT-osasto voi helposti yhtä levykuvaa hallinnoimalla skaalata käyttöympäristöä ja toimittaa ohjelmistopäivitykset ja järjestelmäkorjaukset kaikille käyttäjille ilman, että nämä edes huomaavat sitä.

HIPAA- ja HITECH-vaatimusten sekä yleisten seurantavaatimusten noudattaminen helpottuu käytännöillä, joissa suojattujen potilastietojen käyttöoikeudet määritellään tilanteenmukaisesti ja niiden käyttöhistoriaa voidaan seurata. Citrix-ratkaisuissa on sisäänrakennetut valvonta-, kirjaus- ja raportointityökalut, joilla IT-osaston on helpompi varmistaa, että vaatimuksia noudatetaan, sekä tarvittaessa tutkia, miksi näin ei ole tehty.

Citrix-ratkaisuissa suojatut potilastiedot, kliinisten tutkimusten tiedot sekä potilaiden maksutiedot säilytetään turvallisissa datakeskuksissa yksittäisten käyttäjien laitteiden ulkopuolella.  NetScaler Unified Gateway pienentää hyökkäysten kohdealuetta yhtenäistämällä käyttöpisteet käyttöoikeuksien tarvekohtaisen määrittelyn avulla. Ratkaisu tukee myös nFactor-todennusta, mikä helpottaa suojattuja potilastietoja koskevien määräysten noudattamisen valvontaa.   

Alihankkijoiden ja yhteistyökumppaneiden käyttöoikeuksia voidaan hallita myöntämällä oikeudet vain vaadittuihin tietoihin yrityksen tai käyttäjien omissa mobiililaitteissa. Citrix-ratkaisuissa myös käyttöoikeuksien lopettaminen on helppoa ja nopeaa. Kun asetukset on tehty oikein, myös kaikki käyttöoikeuksien alaiset tiedot poistetaan mobiililaitteista käyttöoikeuksien päättyessä – riippumatta siitä, onko laite yhdistetty verkkoon vai ei. Tämä helpottaa tietoja koskevaa HIPAA-sääbtojenmukaisuutta.

100 %

100 % Yhdysvaltojen 10 suurimmasta terveydenhuoltoalan organisaatiosta käyttää Citrix-IT-ratkaisuja.

Työtilojen IoT terveydenhuoltoalalle

Nykyisessä toimintaympäristössämme voimme toimittaa EMR-järjestelmiä, saneluohjelmistoja, kuvantamisohjelmia ja muita sovelluksia tuhansille lääkäreille ja terveydenhuollon ammattilaisille heidän sijainnistaan riippumatta. Voimme pyyhkiä tiedot mobiililaitteesta etänä, jos laite katoaa tai varastetaan. Mikä parasta, järjestelmä toimii käyttäjien kannalta täysin saumattomasti. Suurin osa käyttäjistä ei tiedä, miten palvelu toimii – he vain tietävät, että se toimii.
Linda Shanley
Varatoimitusjohtaja ja tietohallintopäällikkö
Saint Francis Hospital and Medical Center

Seuraava vaihe