”Pilvipalveluun siirtyminen on tehnyt meistä ketterämpiä. Voimme kokeilla uusia asioita nopeammin sijoittamatta rahaa laitteistoihin. Citrix on ollut meille hyödyllinen kumppani. Se on auttanut meitä edistämään liiketoimintaamme digitalisaatiolla.”

Christian Sallach
Markkinointi- ja digitalisaatiojohtaja, WAGO
 2018-innovaatiopalkinnon voittaja

 Katso video

Citrix-innovaatiopalkinto

Citrix-innovaatiopalkinto on tunnustus merkittävimmät muutokset toteuttaneille asiakkaillemme ja kumppaneillemme — niille, jotka käyttävät teknologiaamme tietoteknologian ajattelemiseen uudelleen, liiketoimintansa kasvun lisäämiseen ja uusien työskentelytapojen luomiseen.

Ajankohtaiset asiakkaat

Beazley

Lontoossa toimiva A-luokituksen saanut vakuutusyhtiö käyttää Citrix Workspacea, jotta sen dynaaminen henkilöstö voisi ”työskennellä toimintoperusteisesti”.

Health Choice Network

Citrix Cloudilla tämä tunnettu terveydenhuoltoalan organisaatio pystyy toimittamaan ajantasaista IT-palvelua ja parantamaan hoidon laatua.

McWane

Maailman suurimpiin rautaisten vesiputkien ja putkituotteiden valmistajiin lukeutuva yritys on valinnut Citrix-ratkaisut tietojen toimittamiseen työntekijöiden laitteisiin sijaintipaikasta riippumatta ja turvallisuudesta tinkimättä.

Pankki- ja rahoituspalvelut

Bellevue Group

Bellevue Group tehostaa työvoimaansa sovellusten ja pöytätietokoneiden turvallisella toimituksella hypersiirtoprosessilla, mikä mahdollistaa tietojen nopean käsittelyn ja valmistaa yritystä tulevaan kasvuun.

Bank Muscat

Omanin suurin pankki laajentaa turvallisten ja luotettavien pankkisovellusten saatavuutta.

Hernandez & Company

Kansainvälinen kirjanpitofirma luottaa Citrix Cloudiin.

Koulutus  

Cinnaminson

New Jerseyssä toimiva K-12-tason koulu tarjoaa oppilaille turvalliset digitaaliset työtilat ja muuntaa oppilaiden oppimisympäristön Citrixin XenDesktopilla.

Texas Tech University Health Services

Citrix yhdistää terveydenhuollon ja koulutuksen tarpeet terveystieteen keskukseksi.

University College London

Yliopisto laajentaa opetusta Excellent Systems -strategialla ja tarjoaa kampuksen rajojen ulkopuolelle ulottuvan työpöytäkokemuksen.

Julkinen sektori

Ministry of the Interior

Turvallisuus, maahanmuutto, vaalit ja yleiset hätätilat: Ministeriö pitää verkkoportaalinsa turvallisena kansalaisia varten.

Orange County Community Resources

Paikallinen julkinen kirjasto poistaa vanhat, pölyttyneet tietokoneensa ja tarjoaa kirjastossa vieraileville paremman ja turvallisemman tietokoneiden käyttömahdollisuuden.

Terveydenhuolto

Fairview Health Services

Citrix-kertakirjautuminen sovelluksiin ja työpöytiin on tehnyt lääkäreiden työstä tuottavampaa ja tehokkaampaa.

Karolinska

1,6 miljoonaa potilaskäyntiä ja 105 600 vuodepotilasta vuosittain tarkoittavat sitä, että veri on Tukholman Karolinska-yliopistosairaalan elinehto.

Valmistus

TOTO

Japanilainen valmistaja käyttää Citrixiä apuna liiketoiminnan jatkuvuutta parantavien sovellusten ja datan keskitettyyn toimitukseen.

Vestas

Tanskalainen tuuliturbiinien valmistaja tehostaa tuottavuutta ja ylläpitää jatkuvaa innovaatiota Citrix-ratkaisuilla.

Clint Newell Auto Group

Käyttämällä Citrix Workspace Serviceä Clint Newellin tietotekniikkatiimi hallitsee kolmansien osapuolten sovelluksia, turvaa arkaluonteiset tiedot ja mahdollistaa liikkuvan työvoiman, yhdellä hallintatasolla.

Selaa asiakkaiden kertomuksia