Ryhdy Citrix-kumppaniksi

Liity maineikkaiden teknologiayritysten joukkoon ja anna asiakkaillesi teollisuusalan johtavat työkalut tiedon ja sovellusten turvalliseen toimittamiseen. Ryhtymällä Citrix-kumppaniksi voit laajentaa liiketoimintamahdollisuuksiasi uusille, tuottaville markkinoille. Suunnittele, ota käyttöön ja hallinnoi Citrix-ratkaisuja tuottavuuden lisäämiseksi – sekä omassa liiketoiminnassasi että asiakkaillasi

Valitse kumppanuussuhde, joka täyttää tavoitteesi.

Jälleenmyy, konsultoi tai isännöi Citrix-ratkaisuja

Palveluntarjoaja

Toimita Citrix-virtualisointiratkaisuja, mukaan lukien isännöidyt työpöydät ja sovellukset, vuokraksi, tilauksesta tai palveluperiaatteella.

Ratkaisuneuvoja

Mobiiliin työntekoon siirtymisen edellyttämät ratkaisut tuntevana asiantuntijana ansaitset asiakkaittesi luottamuksen sekä menestyksesi osoittavia kannusteita.

SaaS-referenssikumppani

Suosittelemalla teollisuudenalan johtavia pienyritysten SaaS-ratkaisuja omille asiakkaillesi saat runsaskätisen palkkion jokaisesta palkkioon oikeuttavasta suosituksestasi.

Järjestelmäintegraattori

Auta yritysasiakkaita rakentamaan, suunnittelemaan ja toimittamaan innovatiivisia liiketoimintaratkaisuja hyödyntämällä Citrixin tuotevalikoimaa.

Lue lisää

Riippumaton ohjelmistotoimittaja

Rakenna luokkansa parhaat ominaisuudet, toiminnot, suorituskyvyn ja tuottoprosentin sisältävä Citrix-teknologia omiin ohjelmistoratkaisuihisi.

Lue lisää

Hallinnoi ja tue kumppaneita
 

Jälleenmyyjä

Tarjoaa myyntiä, tilausten toteuttamista ja tukea Citrix-ratkaisujen tarjoajille ja jälleenmyyjille.

Tarjoa koulutusta
 

Valtuutettu oppimiskeskus

Auttaa asiakkaita lisäämään tuottoprosenttia ja korostaa tietotekniikan tuottavuutta Citrix-tuotteiden koulutuksella ja sertifioinnilla.

Esittele yhteensopivia ratkaisuja

Citrix Ready

Auttaa asiakkaita löytämään tuotteesi, ratkaisusi ja palvelusi testaamisen ja Citrix-yhteensopivuuden varmistamisen jälkeen.